Spor Toto 2. Lig beyaz grupta temsilcimiz Zonguldakspor’un grubunda yer alan ve bu hafta ise temsilcimiz ile karşı karşıya gelecek olan Şanlıurfaspor’da Kulüp Başkanı Emin Yetim’in futbolcu Mertcan Çam’ı darp ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.



Konu hakkında Şanlı Urfaspor Başkanı ve yönetimi darp iddiaları doğru olmadığını ifade ederken, Mertcan Çam’ın ağabeyi Yiğit Çam ise darp olayının doğru olduğunu ve bunun içinde gerekli yerlere şikayette bulunduklarını ifade etti.



Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Mertcan’ın ağabeyi Yiğit Çam, “Kardeşimi Şanlıurfa’dan zorla birilerinin de yardımıyla kaçırdık. ‘Ağabey başkan beni dövdü’ diyor. Bütün her şeyine el koydular. Herkesi devreye soktuk. Bu Trabzonspor’a da yapılmış bir ayıptır. Bu iş burada bitmeyecek. Kardeşimizden haber alamıyoruz. Nerede olduğunu bilmiyorum. O’na bir şey olursa hesabını kim verecek. Kardeşimin darp fotoğrafları bende. Kafasında, ayağında, sırtında kan izleri var. Korkudan gidip bir yerden darp raporu alamadı. Menajeri ile görüştüm. Fotoğrafları da attım. Gerekli hukuki işlemleri başlatıyor. Hesabı verilecek. İnşallah buraya ulaşır. Yola çıktıktan sonra daha haber alamadık” dedi.



 
Editör: TE Bilisim