Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, ilçede 20 yıl sonra Yeni Siteler Cami Sokak 'R' Bloklar çevresinde başlatılan çevre düzenleme, peyzaj ve alt yapı çalışmalarının ardından yolda sıcak asfalt çalışmalarına da başlattı. 

Yeni siteler 'R' blokları çevresinde yağmur suyu kanalları yetersiz olması nedeniyle sık sık su baskınlarının yaşandığı ve vatandaşların büyük sıkıntılar yaşadığı mahallede başlatılan çevre düzenleme, peyzaj ve alt yapı ve asfalt çalışmasının ardından 20 yıllık sorun kökten çözüldü.

Çalışmaların olduğu alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Nuri Tekin, Yeni siteler mahallesinde uzun zamandır yaşanan sorunu kökten çözdüklerini söyledi.

20 yıldır hizmet görmeyen mahallere hizmet götürdüklerini ifade eden Tekin, "Yeni siteler 'R' bloklarda yaşayan vatandaşlarımızda istek ve önerilerini dinleyerek bu bölge yağmur su kanallarını yetersiz oluşundan dolayı sık,sık su baskınları meydana geliyormuş. 20 yıllık sorunu kökten çözmek için ekiplerimizle çalışmalara başladık. Çevre düzenleme, peyzaj ve alt yapı çalışmaların ardından asfalt döküm çalışmalarına başladık. Tüm bu hizmetler tamamlandığında bu bölge bambaşka bir görünümüne kavuşacak. Halkımıza en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. "

Editör: TE Bilisim