Alaplı AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Celil Uzun, seçim çalışmaları süresince gençlerle bir araya gelerek sorunlarını dinleyeceğini, yapılacak çalışmaları da masaya yatıracaklarını bildirdi.

Uzun, ilçedeki Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA ) Alaplı Şubesi üyeleriyle bir araya geldiği kahvaltıda yaptığı konuşmada, özellikle gençlerin fikir ve düşüncelerini dinlemek istediğini belirtti.

Bu nedenle, bu tür toplantıları sık sık yapacaklarını anlatan Uzun, şunları kaydetti: “Sizin fikirleriniz bizim için çok önemli. Sizler, bizim geleceğimizsiniz, Türkiye’nin geleceğisiniz. Ülkemizin tarihine kültürüne sahip çıkan insanlar olacaksınız. İnşallah bu yolda eğitim konusunda olsun, H0ükümetimiz sizlerle birlikte olmaya çalışıyorlar. Belediye Başkanlığını kazandığımızı da, diğer şehirlerimizde olduğu gibi ve diğer Belediye Başkanları yaptığı gibi sizlerle birlikte olacağız. İnşallah bunlar nedir, ihtiyaçlarınız nedir, bunların hepsini tespit etmeye çalışıyoruz.”

TÜGVA Şube Başkanı Gökhan Gülsoy da, AK Parti Alaplı belediye Başkan Adayı Celil Uzun’dan beklentilerinin, ilçede sosyal, kültürel ve eğitici faaliyetler artırılması olduğunu dile getirerek, Uzun ile bu taleplerin yerine geleceğine inandıklarını ifade etti.

Editör: TE Bilisim