Zonguldakspor, rakibinin gerisinde kaldığı, yetersiz bir oyun sergiledi kendi evinde.

Hem bireysel anlamda hem de takım olarak yetersizlerdi.

Seyir sevgi olmayan bir maç izledik.

1-0 öne geçen takım, ikinci yarı 45 dakika boyunca defans yapması ve kontra atağa çıkması bizleri çok şaşırttı. 

Takımda şu oyuncu iyi bir performans sergiledi diyemiyoruz.

Çünkü takım olarak kötü bir performans ortaya koydular.

Özellikle golcü sıkıntısı iyice çekmeye başladık.

Artık Okan Eken’e çok daha farklı bir misyon yüklenmesi gerek. “Okan Eken ne yaptı?" diye sorarsak çok şey söyleyemeyiz.

Evet futbol basit bir oyun ama Okan Eken’in golcü kimliğini göstermesi, yaratıcı olması gerek.

İsmail ise çok koşan mücadele eden bir oyuncu olarak birkaç maçta görmüştük ama bu maçta ikinci yarı oyuna girmesine rağmen sahada adım atacak hali kalmamış.

Her iki golcü de kötü oyununa ve insanları çıldırtan bir oyun ortaya koymaya devam ediyor. 

Emre Kara, o güzel futbolunu unutmuş, yerine basit toplar kaybeden, gereksiz hareketler yaparak, takıma zor anlar yaşatan bir oyuncu haline gelmiş.

Kaptan Mert Caymaz’da  bugün sınıfta kalan oyuncuların başında geldi.

Kısacası şu oyuncu iyi oynadı diyebileceğimiz bir oyuncu yoktu sahada. 

1 puan sevindirici diyorum çünkü, bu oyunla bir puan bile bizi çok fazla.

Biri bu takımı uyarması gerek, küme düşme mücadelesi veren takımlara karşı umursamaz futbollarına devam ediyor. Güçlü takımlara karşı harika bir oyun ve ciddi oynuyorlar.

Bugün takım Bandırmayı umursamadığı için 1 puanla yetindi.

Ancak 3 puanı da kaybedebilirdik. 

****

Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam…

Türk futbolunun unutulmaz oyuncuları arasında yer alan eski Milli oyuncu ve şuanda ise teknik direktörlük yapan Ertuğrul Sağlam, boş zamanını Zonguldakspor’a destek vermek için maçlarına geliyor. Sadece Zonguldak’a değil, dış maçlara da giderek takıma moral veriyor. Ertuğrul Sağlam hakikaten soyadı gibi Sağlam bir adam. Onu Zonguldakspor şeref tribününde görmek bizleri çok mutlu ediyor.  Bugün Zonguldakspor’un Bandırmaspor ile yaptığı maçı izlemek için şeref tribünündeydi.   Genç’i,  yaşlısı Ertuğrul Sağlam ile fotoğraf çektirmek için bir birleriyle yarıştı.  Hatta Ertuğrul Sağlam, ikinci yarı öncesinde Zonguldakspor soyunma odasına giderek oyunculara moral vermek için bir konuşma bile yaptı.  Maç bitene kadarda oturduğu yerden kalkmadı bile ve tam destek verdi.  Keşke, Ertuğrul Sağlam gibi Ergün, Tümer ve bir çok Zonguldaklı ünlü futbolcuları da tribünlerde görebilseydik. Ertuğrul Sağlam diye  yazılır adam diye okunur…

****

Selim Alan-Şenol Şanal

31 Martta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Belediye Başkan adayları hızını kaybetmeden seçim çalışmalarını sürdürüyor. 

Bu seçim çalışmaları kapsamında Belediye Başkan adaylarını artık Zonguldakspor maçlarında görmeye başladık. 

Bugün Zonguldakspor- Bandırmaspor maçı öncesinde AK Parti Belediye Başkan adayı Selim Alan, CHP Başkan adayı Şenol Şanal şeref tribününde yerlerini aldılar.   Her iki adayda şeref tribününde bulananlarla kucaklaştı. Ardından ise bir birleriyle kucaklaşarak, samimi pozlar verdiler ve bir birine başarılar dilediler.  Bizim görmek istediğimiz bir tablo ortaya çıktı.

Keşke MHP Adayı Hamdi Ayan’da orada olaydı!...