Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bulunan 112 acil istasyonu, Ambulans Sevk merkezinin durumunun içler acısı halini emekli Gazeteci Cevdet Albay tüm rezilliği gözler önüne sererek yetkilileri göreve davet etti.

Eski Devlet Hastahanesi’nin arkasında, otoparkın bitişiğine yapılan, henüz inşaatı tamamlanmamış kamu kurumu Acil sevk merkez binası uyuşturucu kullananların durak yeri haline geldi.

İhale yolu ile devletin verdiği inşaatın mühehhait iflasını bildirince inşaat ortada kaldı. Hizmete girmesi dört gözle beklenen bina en sonunda uyuşturucu kullananların mekanına dönüştü.

İlçenin merkezinde bulunan 112 acil istasyonu ile ilgilenen yok. Kamuya ait bina ile ilgilenecek tek kurum ise Çaycuma Kaymakamlığı ve Zonguldak Valiliği olduğunu dile getiren Gazeteci Cevdet Albay, Çaycuma’nın vizyonuna yakışmayan bu durum için yetkilileri göreve davet etti.

Albay, ”’ Yurt dışına kadar ulaşmış şu rezaletin bir an önce derdest edilmesi için ilgili makamları sorumluluğa davet ediyorum. Sayın Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı aracılığı ile ilgililerin uyarılması talebinde bulunmak isterim. Sorumlu makam sahipleri ne yapıyor da bu duruma ilgisiz? Bu ayıbı kim temizleyecek? ” dedi.


Editör: TE Bilisim