Çaycuma Belediye Başkanı ve CHP adayı Bülent Kantarcı, imar affı çıkaran AK Parti hükümetine bela okudu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “tek adam”, “Beştepe’deki vatandaş” diyerek hitap eden Kantarcı, “İmar affı diye bir şey çıkarmış. Allah belasını versin onu çıkaranların. Allah belasını versin diyorum yani” diyerek bela okudu.

15 Aralık 2018 tarihinde Çaycuma’da yapılan aday tanıtım toplantısında konuşan Bülent Kantarcı;

Biz göreve geldiğimizde Meclisimizde dedik ki; bir daireye 1 otopark verelim. Daha önce 3 daireye bir otopark şartı vardı. Meclisteki arkadaşlar dedi ki; bu sert bir uygulama olur, 2 daireye bir otopark uygulaması yapalım.

Beştepe’deki vatandaş bizim dediğimize geldi sonra. Ama seçim var diye rafa kaldırdı. Seçim bitti yine 1 daireye bir otopark uygulanacak dedi. Sonra yine kaldırdı. Böyle devlet yönetilir mi?

Aradan biraz zaman geçti tek adam dedi ki; her yerde bisiklet yolu olacak. Beni mi takip ediyor bilmiyorum. Takip ediyor ama uygulamayı yapamıyor. Ama o korktu eski yönetmeliği devreye soktu 3 daireye 1 otopark dedi. Ama biz korkmuyoruz. İmar affı diye bir şey çıkarmış. Allah belasını versin onu çıkaranların. Allah belasını versin diyorum yani. Bu ne demek ya. Kanun yok, nizam yok. Bütün kaçak yapılar korunacak ne için? Para karşılığında.  

Editör: TE Bilisim