Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, ziyaret için gittiği Muharremşah köyünde büyük ilgiyle karşılayan vatandaşlar, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, ziyaret için gittiği Muharremşah Köyü’nde pazarcı esnafı ve vatandaşlarla kısa süreli bir sohbet etti. Köy meydanında kurulan pazaryerindeki esnafları ziyaret ederek hatırlarını soran Başkan Kantarcı, piyasadaki durgunluktan ziyaret etti. Başkan Kantarcı’ya büyük ilgi gösteren vatandaşlar, “Sizi burada gördük daha iyi olduk. Çaycuma sizin sayenizde bir numara oldu. Sizden evvel Çaycuma’da çamurdan gezilmiyordu. Şimdi Çaycuma’nın yolları parke ve asfalt. Allah size uzun ömür versin, sağlık versin. Zonguldak Belediye Başkanlığı’nıza aday olacağınızı duymuştum, çok üzülmüştüm. Siz burada görev yapmaya devam edin” dedi.

BURADAN DAHA BÜYÜK BİR YER YOK

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ise Muharremşah Köyü’ne belediyenin yaptırdığı çocuk parkını incelemek üzere geldiğini belirterek, “Çaycuma’da meydan muhaberesi yapmaktan köylere gidip gelemedim. Çaycuma’nın her bir köyü cennetten bir köşe. Hepimiz böyle cennet bir yerde mutlu bir şekilde yaşayalım. Gelecek endişesi taşımadan, yarın ne olacak demeden. Memleketimiz güzel, yeter ki, iyi yaşamasının yolunu bulalım” diye konuştu. Başkan Kantarcı, vatandaşların “Sizi daha büyük yerlerde görmek isteriz” şeklindeki soruyu ise “Yok, buradan daha büyük bir yer yok” yanıtladı.

Editör: TE Bilisim