Murat Aslan adlı bir esnaf dükkânın önünde bulduğu 17 bin lirayı sahibine teslim etti. Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Hep söylüyorum, Çaycuma, iyiliklerin, güzelliklerin, güzel insanların kenti” dedi.

Çaycuma’da, ancak filmlerde gerçekleşebilecek bir olay gerçekleşti. Pehlivanlar Mahallesi’nde yalnız yaşayan, Almanya’dan emekli, 75 yaşındaki Nazife Gün, özel bir hastanede tedavi olmak amacıyla, bankadan, 17 bin 115 lira çekti. Gün, cüzdanına koyduğu parayı ceketinin iç cebine yerleştirmek isterken, banka şubesinin hemen yanındaki bir kırtasiye dükkânının önünde yere düşürerek kent merkezine doğru yürümeye başladı. İşyerinin önündeki cüzdanı fark eden Esnaf Murat Arslan durumu Çaycuma Belediyesine bildirerek anons yapılmasını istedi. Bu arada cüzdanını düşürdüğünü fark eden yaşlı kadın da belediyeye geldi. Anons memuru Fercan Bahadır, “İçinde bir miktar para olan bir cüzdan bulunmuştur” anonsu yaparken, diğer memurlar da, “kayıp cüzdan” anonsu için metin hazırlamaya başladı.

TEYZELERİMİZ, DEDELERİMİZ DAHA DİKKATLİ OLSUN 
Belediye binasında anonsu duyan Nazife Gün cüzdanın kendine ait olabileceğini söyledi. Bilgiyi teyit eden görevliler, cüzdanın, bankanın hemen yanındaki kırtasiye dükkânında olduğunu bildirdi. Sevinçle dükkâna giden Gün’e, parası, Murat Arslan tarafından teslim edildi.

Editör: TE Bilisim