TYP kapsamında işe aldığı personelle kadrosunu güçlendiren Çaycuma Belediyesi Park Bahçeler Birimi  ilçede kapsamlı çalışmalar yapıyor

Çaycuma Belediyesi Toplum Yararına Proje kapsamında İş-Kur’dan 19‘u kadın toplam 40 personel aldı. Bu personeli birimler arasında dağıtarak kadrosunu güçlendiren Belediye, diğer hizmetlerin yanı sıra park ve bahçelerin bakımı ve temizliğinde de atağa geçti. TYP kapsamında işe alınan kadın personelin ağırlıklı olarak istihdam edildiği Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi, ilçe genelinde kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı. Birimde görevli 10 kadın, son olarak, belediyeye ait SEKA Sosyal Tesisleri’nin bahçesini de temizledi.

KADIN ELİ DEĞDİĞİ BELLİ OLUYOR

Ekipler, 3 gün süren çalışmada önce tesislerin bahçesindeki çimleri biçti, sonra da zararlı otları temizledi. Çam ağaçları ve eşsiz doğa güzelliğiyle dikkat çeken tesisler, çöplerin de toplanmasıyla görüntü kirliliğinden arındırılarak halkın kullanımına sunuldu. Tesislerin son halini çok beğenen vatandaşlar, “Kadın elinin değdiği belli. Onların yaptığı her şey güzel oluyor. Çaycuma’ya da çok yakışıyor” yorumları yaptı.

Editör: TE Bilisim