Çaycuma eski Belediye Başkanı Mithat Gülşen’in kızı Ecz. Özge Gülşen’e ait ‘Gülşen’ Eczanesi dün  davetlilerin katılım ile açılışı gerçekleştirildi.

Gülşen Eczanesi’nin açılış törenine, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, daire müdürleri, banka müdürleri, Zonguldak Eczacılar Odası Başkanı Ayşegül Kara ve çok sayıda davetli katıldı.

Din görevlilerinin okuduğu Kuran Kerim’in ardından açılış kurdelesini Milletvekili Hamdi Uçar  ve davetliler eşliğinde kesildi.

Eski Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, "ECZANE GÜLŞEN " açılışına katılan herkese teşekkür etti. Gülşen, “Kızım Özge Gülşen adına "ECZANE GÜLŞEN "açılışına ;bizzat katılarak onurlandıran, çelenk gönderen,telefonla,sosyal medya üzerinden tebrik eden, hayırlı olsun temennisinde bulunan; Sn Milletvekillerimize, İl ilçe Başkan ve yöneticilerimize, Belediye başkanlarımıza, Sivil toplum kuruluşu başkanı ve yöneticilerine ,Resmi kuruluşlarımızın değerli temsilcilerine, Muhtarlarımıza, doktor ve hemşirelerimize, Eczacılarımıza, Eczacılar odamıza, Halkımıza, eş dost ve değerli hemşerilerimize en içten dileklerimizle sonsuz şükranlarımızı sunarız”dedi

Editör: TE Bilisim