CHP’li Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı yine sosyal medya da partililerle tartıştı.

CHP Genel Merkezi’nin adayı olmadığını öğrendikten sonra CHP’yi Çaycuma’da kavga içine çekerek yıpratan Başkan Kantarcı, sağduyulu partililerin yaptığı paylaşımlara ateş püskürüyor.

CHP Çaycuma İlçe eski yönetiminde bulunan Avukat Engin Yurtbay’ın, yapılan kavgaların partiye zarar verdiği yorumlarına Başkan Bülent Kantarcı’nın yanıtı “Hadi oradan!” oldu.

İŞTE O PAYLAŞIMLAR…

KENDİNİZE GELİN!. AKLINIZI BAŞINIZA ALIN!.
Son dönemde hat safhaya çıkan Belediye-Chp İlçe Teşkilatı çatışması artık kabak tadı vermeye başladı.
Taraflardan ikiside binlerce kişiyi temsil eden, binlerce kişiye hizmet eden-etmesi gereken kişiler!. Bu kişilerin Çaycuma halkının menfaatlerinden başka düşüncesi olamaz, olmamalıdır.
Ancak görülen şu ki; iki taraftan da iki elin parmaklarını geçmeyen kişilerin, sadece ve sadece şahsi kibir, kin, ego ve bencilliklerinden kaynaklanan anlamsız bir çekişme içinde debelenmekteler.
Bizzat içinde olduğum için biliyorum ; her iki tarafın da bu hale gelinmesinde çok büyük yanlışları, bilerek ve isteyerek yaptıkları var. Bir taraf başlattı ise diğer taraf sürdürdü!. Herkes ben daha büyüğüm dedi!.
Ama şunu iki taraf ta görmedi!. Sizler halk için oradasınız ve şu anki durumun halk ile hiç alakası yok. Zira şu haliniz bu halkın içinde olmadığı, sadece sizlerin içinde olduğunuz çok gereksiz ve zararlı bir kavgadır.
Bu kavganın sonucunun ne olacağını kestirmek çok zor değil aslında. Ve eminim ki bu sonucu sizlerde çok iyi görebiliyorsunuz!. Bu sonuçtan zararlı çıkacak olan 91.000 kişiden oluşan Çaycuma olacaktır.
Bırakın bu kavgayı, bırakında Çaycuma insanı köylüsüyle, kentlisiyle daha mutlu yaşasınlar. Her iki taraf için de verdikleri oylarını atan ellerine tükürmesinler!.
İnsanlar sizin kısır döngünüzün içinde, etrafında dönüp durduğunuz egolarınızın mahkumu olmasınlar!.
Her iki taraf ta bilmeli ki buna devam edilmesi halinde kütüphanelerin nemli, karanlık bodrum katlarında saklanan eski kitapların küf kokan sayfaları gibi olacaktır. Ne sizi ebediyen bir daha kimse karşısına alacak, ne de kimse okumaya çalışacaktır. Anılarda alacağınız yer çokta güzel olmayacaktır.
Bu gidişle Çaycuma her iki tarafa da çok ciddi bir ders verecektir. Bunun sorumlusu ise sadece ve sadece sizler olacaksınız!.
Bu durum sebebiyle mutlu olanların, ekmeğine yağ sürülenlerin varlığı da cabası!.
Tekrar ediyorum!. Aklınızı başınıza alın. Akıllı olun, akıllı davranın!. Çünkü hiçbirinizin şu an öyle bir görüntüsü yok!.

Bülent Kantarcı Baştan söyleyeyim;
Hadi oradan!
Bir kere “hat” değil “had”...
Öyle ortaya karışık ebelikleri bırakalım!
Sen de bu yönetimde idin. Ne zaman girdin? Ne zaman çıktın?
Suya sabuna karışmadan, olan biteni görmezden gelerek kahraman ayaklarında ayar vermeye kalkma olur mu?
Bugün sıkıntı varsa, sorun varsa, gözünü kulağını kapatan ve kendini CHP’li görenlerin aymazlığı ve vurdum duymazlığıdır.
Suçlu varsa sen ve senin gibi hareket edenlerdir.
Ben bu partiye dün girdim ama hepinizden fazla CHP’liyim. Çünkü en iyi hizmeti ben yaptım parti adına ve halk adına.
Kimseyle kavga etmeden devrimler yaptık bu memlekette.
Keşke doğru bir yerde durabilseydiniz.
Duramadıysanız da şimdi ahkam kesmeyin.
Burada 37 yıl sonra kazanılmayacak bir seçimi kazanan ve tarihe geçen işler yapan bir belediye var.
En azından saygısızlık etmeyin bu emeğe...

Engin Yurtbay İşte iki taraftaki bu gökyüzünden bakan tavır bunu yazmama sebep!. Anlayabilmeniz bu bakış açısı ile zor zaten. Ne zaman ve ne için ayrıldığımı çok iyi biliyorsun başkanım. Niye ayrıldığımı sormuştun ya?. Bende cevap vermiştim. Neyse polemik için yazmamıştım. Belki biraz düşünmeye sevkederim demiştim. Nafile!. Yazının tek muhatabı da siz değilsiniz bu arada!. Farketmişsinizdir.

Editör: TE Bilisim