Çaycuma Belediyesi Ebil Eğitim’le işbirliği halinde, KPSS adayları için tamamlama dersi düzenledi. Ülkenin önde gelen eğitimcilerinin katıldığı dersle Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılıyor.

Çaycuma Belediyesi, ilçede eğitim veren Özel Ebil Eğitim Kurumu ile birlikte, Kamu Personel Seçme Sınavı’na (KPSS) hazırlanan adaylara, ders tamamlama seminerleri düzenledi. “KPSS Anahtarları” adı altındaki seminerlere lise ve üniversite mezunlarıyla lise son sınıf öğrencilerinin katılabileceği açıklandı. Türkçe, Tarih, Coğrafya ve Vatandaşlık dersi alanlarında genel ders tekrarı niteliğindeki seminerlerin ilki, öğretmen Şükran Ünlü ile Türkçe alanında yapıldı. Tümüyle ücretsiz ve herkese açık olarak yapılan beş saatlik seminere yaklaşık 80 kişi katıldı.

11-12-13 HAZİRAN’DA DEVAM EDECEK

Çaycuma Ebil Eğitim Müdürü Gülden Tuncel, seminerin sonunda öğretmen Şükran Ünlü’ye katkılarından dolayı plaket verdi. Program kapsamında Selami Yalçın, 11 Haziran’da Tarih, Nur Karasakal 12 Haziran’da, Coğrafya ve Vatandaşlık, 13 Haziran da ise Vatandaşlık semineri verecek. Kurum Müdürü Tuncel,  kursların halka açık ücretsiz olarak düzenlendiğini belirterek, “İlk kursumuz olan Türkçeye adaylar ilgi gösterdi. 11-12 ve 13 Haziran’da düzenlenecek seminerlere de tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Bu eğitimlerin amacı KPSS’ ye hazırlanan tüm öğrencilere destek sağlamaktır. Genel tekrar dersleri eğitimleridir” dedi.

Editör: TE Bilisim