Çaycuma Koleji, okulunda eğitim öğretim gören iki öğrencinin, başka bir okula kaydının yapılacağını öğrenmesi üzerine anaokulu öğrencilerini kapı önüne koydu.

Yaşlarının 4 buçuk ve 5 yaş aralığında olan iki çocuğu, Çaycuma Koleji yönetim kurulu üyeleri, öğrencilerinin önümüzdeki yıl Bartın’da bulunan başka bir koleje kaydının yaptırılacağını öğrenmesi üzerine, eğitim öğretim saati içerisinde öğrenci velilerini arattırarak çocukların okuldan alınmasını ve artık okullarında eğitim öğretim göremeyeceğini ifade etmiş.

Okul çalışanlarından A. P. Çaycumalı iş adamı B. E.’yi telefonla arayarak, başka bir okula kayıt olan yada kayıt olmayı düşünen öğrencilerin okullarında eğitim öğretim göremeyeceğini ve çocukların okula almaya gelmelerini beyan etmiş. Bunun üzerine okula giden B.E., okul yetkilileri ile görüşmek istediğini ama kendilerine bir türlü ulaşamadıklarını sözlerine ekledi.

Öğrenci velisi, bu durumdan çocuklarının ve kendilerinin son derece etkilendiklerini, bu konu hakkında ilçe kaymakamlığına ve ilçe milli eğitim müdürlüğüne şikayette bulunduklarını söyledi.

Editör: TE Bilisim