Deplasmanlı Süper Amatör Ligde son 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik alarak ligde kalmayı garentileyen Çaydeğirmeni Belediyespor’da başarılı genel kaptan Savaş Göçen, bu sezon ve gelecek sezon hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Genel kaptan Savaş Göçen, Süper Amatör Lig'in kaliteli bir lig olduğunu vurgu yaparken, Başkan Satılmış Gebeş'in kendilerine takımı emanet ettiği günden itibaren takıma yoğun bir mesai harcayıp zorlu süreçten mağlubiyet almadan çıkmasını bildiklerini ifade etti. 

Göçen, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Çaydeğirmeni Belediye Başkanımız Satılmış Gebeş'in bizlere takımı emanet ettiği günden itibaren takıma yoğun bir mesai harcayıp zorlu süreçten mağlubiyet almadan çıkmasını bildik. Son anda eksik bölgelere yaptığımız iki transfer ve takımda ki oyuncuların kalitelerini sahaya yansıtacak reaksiyonu göstermeleri için gerekli toplantıları yaparak takımımızı maçlara hazırladık.

Çaydeğirmeni Belediyespor Kulübü'nün arkasında futbolu ve en başta Beldesini seven bir belediye başkanı var. Çaydeğirmeni Belediyespor Kulübü oyuncularına, oyuncularımız kulübe sahip çıktı ve son 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlikle üst sıralara hızla yükselişe geçerek gelecek sezon neler yapabileceğimizin sinyalini verdik. Gelecek sezonda Başkanımız Satılmış Gebeş ile şampiyonluğa koşacak bir çalışma yapacaklarının da altını çizdi. 

Editör: TE Bilisim