AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Polat Türkmen, bu gün seçim gezilerini Devrek İlçesinde sürdürdü.

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış ve AK Parti Devrek Seçik Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Karelmas ile birlikte Devrek resmi kurumları ve Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret eden AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, daha sonra esnaflarla bir araya geldi.

Yıllardır Devrek siyasetinde marka haline gelen Hüseyin Karaelmas'ı da işyerinde ziyaret eden Polat Türkmen, ardından Çaydeğirmeni Beldesinde kurulu bulunan CİLAS Kauçuk Fabrikasını ziyaret ederek, vardiyadan çıkan işçilerle bir araya geldi.

Milletvekili değil, bizim Polat ağabeyimiz...

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş işçilere yaptığı konuşmada, Polat Türkmen'in Çaydeğirmeni'ne verdiği katkıları anlattı. Polat Türkmen'in Bölge sanayisi ve fabrikalarına verdiği katkıları anlatan Başkan Gebeş, "Sayın Milletvekilimiz Polat Türkmen, bir ağabey olarak bizim için büyük bir kazanım. O bizim milletvekilimizden çok Polat ağabeyimiz oldu. Allah razı olsun Sayın Cumhurbaşkanımızdan listenin ağabeyi olarak Polat ağabeyi verdi. İkinci ve üçüncü sırada da çok değerli arkadaşlarımız var. Biri Çaycuma'da yıllarca teşkilatlara emek vermiş İlçe Başkanımız Ahmet Çolakoğlu, diğeri Yıllarca Merkez İlçe Başkanlığı, İl Başkanlığı olarak hizmet vermiş Sayın Hamdi Uçar. Bayan adayımız Züleyha Arıman, genç adayımız Burhan Onuk ilemilletvekili listemiz taçlanmıştır. Şu an çalıştığınız bu fabrikada Polat ağabeyimizin çok büyük katkıları olmuştur. Cilas Kauçuk'un sahibi İrfan Civak, yıllarca önce fabrikayı büyütmek istiyordu. Ancak, karayolları engel çıkartıyordu. Kendisine konuyu ilettik. Allah razı olsun bizimle birlikte koşturdu, sorunu çözdük. Fabrikanın büyümesi demek, bölgemizdeki insanların iş, aş sahibi olması demekti. Polat ağabey hangi sıkıntımızı getirmişsek geri dönmedik, her zaman Zonguldak'ın, Zonguldaklının yanında olmuştur. Çalışmış, koşturmuş, bizim dertlerimizle dertlenmiş, bizimle birlikte gülmüştür. Beldeme TOKİ gelsin istedim. Olmaz dediler, Beldeye TOKİ'yi getiremeyiz dediler. Yine Polat ağabeyi önümüze kattık. Bu gün 4. Etap TOKİ'yi beldemize getirdik. Arkadaşlar bu güne kadar hepinize kardeş olduk, ağabey olduk, evlat olmaya çalıştık. Allah razı olsun bizi hiç zaman yalnız bırakmadınız, şimdi de hem Cumhurbaşkanımızı, hem de birbirinden değerli adaylarımızı yalnız bırakmayacağınızı biliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'in ardından konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen'de Zonguldak'a hizmet etmenin görevleri olduğunu belirterek, bölge halkının kaygılarının kendi kaygılarını olduğunu söyleyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi.

Editör: TE Bilisim