Özel Haber Selçuk KOÇAKLI Haberin devamı yarın...

Zonguldak’ın Devrekli Gurbetçilerinden Metiner Çeribaş, AK Parti Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ve Devrek’te yapılan Mesut Özil tesisleri hakkında Selçuk Koçaklı’ya çok önemli açıklamalarda bulundu. 

AK Parti Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci’nin Mesut Özil’in ismini caddeye vermesinin tek nedeni Mesut Özil’in amcası Cevdet Özil’in  uğraşları nedeniyle yapıldığını ifade eden Çeribaş, bu yetmez gibi bir de iki yıl içinde bitmesi gereken Mesut Özil tesislerinin hala bitmediğini ve 200 bin EURO’nun 100 bin EURO’su nerde olduğu da belli olmadığını söyledi. 

Çeribaş, Devrek’te yapılan ve bir türlü bitmeyen Mesut Özil tesisleri hakkında AK Partili Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci’ye sorduklarını ve  Semerci ise bilgisi olmadığı konusunda kendilerine kaçamak cevaplar verdiğini söyledi. 

Tesisler hakkında Mesut Özil’in agabeyi Mutlu Özil, 200 bin EURO’nun nerede olduğu konusunda Avukatı ile bir araya geleceğini ifade eden Çeribaş, Mutlu Özil, tesisler konusunda avukatı ile bir araya gelecek. Gerekli olan tüm çalışmalar kısa bir süre içinde avukatı eşliğinde başlatacağını söyledi.

İşte Metiner Çeribaş’ın Selçuk Koçaklı’ya yaptığı çarpıcı açıklamalar..

“Mesut Özil’in caddeye isminin verilmesi  Amcası Cevdet Özil’in isteği doğrultusunda gerçekleşti”

Mesut Özil’in amcası Cevdet Özil’in isteği üzerine AK Parti Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci’nin dünya ünlü futbolcu Mesut Özil’in caddeye ismini verdiğini belirten Zonguldak’ın Devrekli Gurbetçilerinden Metiner Çeribaş, “Çok değerli dünyaca ünlü futbolcumuz Mesut Özil isminin Devrek’te bir  caddeye verilmesi bizi onurlandırdı.  Bu caddeye ismi de Mesut Özil’in amcası Cevdet Özil’in isteği doğrultusunda Belediye Başkanı Mustafa Semerci gerçekleştirdi.  Bunu da tüm kamuoyuna belirtmek istiyorum”

“Semerci tesisler konusunda kaçamak cevaplar verdi”

Devrek’te yapılan ve bir türlü bitmeyen Mesut Özil tesislerini AK Partili Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci’ye sorduklarını ve  Semerci ise bilgisi olmadığı konusunda kendilerine kaçamak cevaplar verdiğini belirten Zonguldak’ın Devrekli Gurbetçilerinden Metiner Çeribaş, “Mesut Özil’in agabeysi Mutlu Özil, Amcası Cevdet Özil, dayısı Erdoğan, Atilla Öksüz  ve Seyhan Yalçın arkadaşlarımızla birlikte Devrek’te yapılan tesislerin iki yıl önce başlandığını, bu tesislerin iki yıl içinde bitmediği konusunda masaya yatırdık.  Neden bu tesislerin iki yıl içiresinde bitmediğini Belediye Başkanı Mustafa Semerci’ye toplantı da bizzat kendimiz sorduğumuzda benim ilgim, bilgim yok dercesine bize kaçamak cevaplar verdi”

“Mutlu Özil bitmeyen tesisler konusunda avukatı ile bir araya gelecek”

Mesut Özil’in ağabeyi Mutlu Özil tesisler konusunda avukatı ile görüşecek, ve bu tesislerin biran önce bitmesi içinde gerekli çalışmaları yapacaklarının altını çizdiğini belirten Zonguldak’ın Devrekli Gurbetçilerinden Metiner Çeribaş,  “Biz Mesut Özil’in ağabeyi Mutlu Özil ile oturup konuştuğumuz da Mutlu Özil hemen avukatını aradı. Özil’in avukatı 200 bin Euro’nun tesisler adına Devrek’e gönderildiğini geri kalan 50 bin Euro’yu anahtar tesliminde ödeyeceklerini söyledi.  Mutlu Özil’in bize sorduğu bu inşaat daha ne kadar sürecek cevabını biz kendisine söyle cevap verdik,  istenilirse 3 ayda biter dedi. Mutlu Özil ise bize ben Almanya’ya geri döndüğümde Avukatımla güreşeceğim dedi ve  en hızlı şekilde de tesislerin bitireceklerine bizlere söz verdi” 

“Süper bir tesiste kalacaklar”

Tesisler bittikten sonra gurbetçi futbolcuların ve Devrekspor takımının çok güzel bir tesislerde  konaklama fırsatı bulacağını belirten Zonguldak’ın Devrekli Gurbetçilerinden Metiner Çeribaş, “Tabi bizim için bu tesislerin Avrupa ayağı var, gurbetçi futbolcularımız Devrek’e geldiği zaman konuklayabilecekleri temiz ve hijyenik olacağı süper bir tesiste kalacaklar. Aynı zamanda ilçemizin güzel takımı Devrekspor takımı da ora da konaklayacaklar. Bu da Devrek’imiz için ne kadar önemli bir tesis olacağını da  hep birlikte göreceğiz”

“Devrekspor’u  satın almak yerine dünyaya tanıtmak istiyoruz”

Devrekspor’u satın alacaklar konusunda ortaya bir dedikodu atıldığını ancak böyle bir şey olmadığını sadece Devrekspor’u dünyaya tanıtmak için bir uğraş verdiklerini belirten Zonguldak’ın Devrekli Gurbetçilerinden Metiner Çeribaş,“Özellikle şunu ifade etmek istiyorum. Biz Devrekspor’u satın almıyoruz, bunu kim söylediyse yalan söylemiş. Biz Devrekspor’a katkı vermek istediğimiz için yönetimde olmak istedik ve istiyoruz da. Devrekspor’u tüm dünyaya tanıtmak için bir uğraş veriyoruz. Bu uğraşımızın boşa gitmesini de istemiyoruz”

Editör: TE Bilisim