Almanya’dan % 95 oranında özürlü raporu alan Şevket Keseler ve özürlü sandalyede ulaşımını sağlayan eşi 2016 yılında Devrek Belediyesinden evlerinin önüne özürlü araç parkı yapılmasını istedi.

Yaklaşık bir yıl sonra özürlü ailenin talebini yerine getiren Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, apartmanın önüne bir araçlık özürlü parkı çizleri çektirerek tahsis etti.

Apartmanın zemin katında bulunan mağazanın mal sahibi ve Devrek Belediye Başkan Yardımcısı olan Ayhan Kazkondu’nun kayınpederi, dükkanın önüne yapılan özürlü parkın kaldırılmasını istedi.

Özürlü karı-koca için yapılan özürlü parkı Devrek Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Kazkondu’nun zabıtaya verdiği talimat ile bir saat içinde iptal edildi.

Almanya’dan % 95 oranında özürlü raporu alan ve özürlü sandalye kullanmak zorunda kalan Köseler ailesinin bir yıl sonra Belediye Başkanı Mustafa Semerci yerine getirirken, Başkan Yardımcısı Ayhan Kazkondu bir saat içinde iptal kayınpederinin üzerine iptal etmesi tepkilere neden oldu.

% 93 Özürlü raporu olan, felç geçiren 72 yaşındaki Şevket Köseler, yine kendisi gibi özürlü olan eşiyle ilgili büyük sıkıntı yaşadığını belirtirken, Belediye Başkanı Mustafa Semerci’den yapılan haksızlığı gidermesini istedi.

Önce Özürlü Parkı yapıldı...

Ayhan Kazkondu'nun kayınpederi rahatsız olunca bir saat içinde zabıta tarafından kaldırıldı. Özürlü parkı, mağazasının otoparkı yapıldı...


Editör: TE Bilisim