Zonguldak'ın Devrek ilçesinde yaşayan Işık Ailesinin biricik kızları Aslı Işık milyonda bir görülen bir rahatsızlık sebebiyle geçtiğimiz günlerde Eskişehir Üniversitesinde Başkan Özbakır'ın girişimi ile Böbrek Nakilleri ve ameliyatlarında çok başarılı olan Prof.Dr.Murat Ulaş tarafından bir operasyon gerçekleştirilmişti.
Başarılı geçen operasyonun ardından Aslı Işık sağlığına kavuşmuş bir şekilde Devrek'de bulunan evlerine dönmüştü .

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır , Zonguldak'ın Devrek İlçesinde ikamet eden Aslı Işık'ı evinde ziyaret ederek moral verdi.

Moral verdiği Aslı ışık hastalığı ile ilgili yakınlarından bilgi alan Özbakır, hastalıklarla mücadelede en önemli unsurun moral ve motivasyon olduğunu vurguladı. Yaşam içerisinde beklenmedik rahatsızlıkların insan hayatında önemli değişikliklere neden olabileceğini ifade eden Milletvekili Özbakır “Hastalık da sağlık da bizim için. İnsanın, her günü bir değildir. Bazen beklenmedik rahatsızlıklar insan hayatını önemli ölçüde etkiliyor. Ama hayata küsmeden, en olumsuz şartlarda bile güzelliklerin olduğunu düşünerek hareket etmemiz gerekir" diyerek bütün hastalara Allah’tan şifalar diledi.

Milletvekili Hüseyin Özbakır'a hasta ziyaretinde Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ve AK Parti Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek'te eşlik etti.

Editör: TE Bilisim