AK Parti Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır beraberinde İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile birlikte Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu’yu ziyaret ederek tüm personelin polis haftasını kutladı.

Çakır, Polis Haftası kapsamında gerçekleştirdikleri ziyarette şunları söyledi;”Bizler de teşkilatımızla, meclis üyelerimizle, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, yönetimimiz hatta üniversitedeki arkadaşlarımızla birlikte hep beraber Polis Haftanızı kutlayalım istedik. Bugüne kadar toprağa düşen tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Tabi emniyet çok önemli bir görevi üstleniyor. Huzur ve güveni sağlamak aynı zamanda vatan savunmasında da bazı kuvvetlerle birlikte güvenliği sağlama konusunda destek vermesi bizlerin bu birime olan bağlılığını vatandaş olarak daha da artırıyor. Ereğli olara baktığımız zaman Allah’a hamd olsun sizlerin ve ekibinizin sayesinde huzurlu bir kente yaşıyoruz. Şehir adına vatandaşlarımızdan bize gelen tepkiler gayet olumlu. Bizler de bunun karşılığı anlamında hem sizin haftanızı kutlamak, elimizden geldiği kadarda her türlü desteği size sağlamakla kendimizi görevli hissediyoruz. Çalışmalarımızın başarılar devam diliyoruz ”dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Kuyu ise Çakır ve beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ziyaretin ardından Çakır ve beraberindekiler Emniyet binasındaki tüm birimleri gezerek tüm personelin Polis Haftasını kutlayarak karanfil taktim etti.

Editör: TE Bilisim