Sahilde yapılan çalışmalar nedeniyle tehdit aldığını belirten Başkan Halil Posbıyık, Çekeklerin meyhaneye dönüştüğünü söyledi.

Çekeklerde mutfakların kırılarak yatak odası yapıldığını belirten Başkan Posbıyık, “Arkadaş ön tarafa mutfak yapmış arka tarafa da yatak odası yapıyor. Yok arkadaş yok, böyle bir şeye izin vermem” dedi.

Posbıyık: Tehditler geliyor

‘Öyle ağalıkla, dayılıkla hiç kimse bir yerde duramaz’ diyen Başkan Posbıyık,  "Sahilde temizlik yapıyoruz. Tehditler geliyor, bilmem neler geliyor falan ama hiç bunlara gerek yok. Ereğli eski günlerine dönecek. Ereğli’nin maddi mali sıkıntıları var, bunları da Allah’ın izniyle aşacağız, biraz bize zaman lazım. Çok yakın zamanda Ereğli’de çok büyük değişimlerin olduğunu halkımız net bir şekilde görecek. Öyle ağalıkla, dayılıkla hiç kimse bir yerde tutunamaz. Bunu herkes kafasına koysun.

Çekekler meyhaneye dönüşmüş

Posbıyık, “Çekek yerleri rezil vaziyette. Çekek yerlerine ben oraya motorlarını koysunlar, alet edevatlarını koysunlar diye yaptım. Ama mutfağa çevirmişler. Meyhaneye dönmüş oralar. Geçen ziyarete gittim, hilti tabanca sesleri geliyor, girdim baktım bir tanesi yolun altını delerek yatak odası yapıyor, tak tak tak tabancayla kırıyor. Arkadaş ön tarafa mutfak yapmış arka tarafa da yatak odası yapıyor. Yan taraftan yine ses geliyor, oraya gittim baktım 2 tane de hilti orada çalışıyor. Oda yetmemiş mutfak, yatak odası yapıyor. Yok arkadaş yok, böyle bir şeye izin vermem. Buraları Ereğli Belediyesi motorlara çekek yeri olarak motorlarını alet edevatlarını koysun diye yaptık.”

Parayı başkaları alıyor, biz düzeltiyoruz

Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık, “Buraları tamamen Su ürünlerine bağlamışlar, 1 hafta evvel o küçük bir yeri 50 bin TL’ye satmışlar. Buradan payını su ürünleri de alıyor. Ereğli Belediyesi sadece yeri yapmış hiçbir şey almıyor. Hatta birde talepler geliyor, buradan su geliyor bu damlaları kes diye. El insaf yahu. Parayı başkaları alıyor, oraya mutfak yapıyorlar, aralara ilave yerler yapmışlar. Bunları düzelteceğiz"

Editör: TE Bilisim