Gülüç Belediye personeli, Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.
Gülüç Belediye Düğün salonunda gerçekleştirilen iftar yemeğine; Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ve eşi Işıl Demirtaş, Belediye Meclis üyeleri, Birim Müdürleri, Memurlar, İşçiler katıldı. Yemek öncesi salondaki tüm masaları gezen Başkan Demirtaş ve eşi; Belediye personelinin Ramazanı Şerif'ini tebrik ederek hayırlı iftarlar diledi.
iftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Başkanı Gökhan Demirtaş, belediye çalışanları ile birlikte aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirtip, personel ve ailelerinin Ramazan ayını tebrik etti. Gülüç için el birliği ile çalışmaya devam edeceklerini anlatan Demirtaş, biz büyük bir aileyiz hep birlikte Gülüç’e güzel, kalıcı hizmetler getirmek ve sunmak için var gücüyle çalışacaklarını belirtti.
Daveti üzerine iftar yemeğine icabet ettikleri için tüm personele teşekkürlerini sunan Demirtaş, "Beldemize en iyi hizmeti ve en kalıcı hizmeti beraber yapacağız. Her gün bir önceki günden daha fazla çalışacağız, çalışmak zorundayız. Gülüç halkı bizlerden hizmet bekliyor" şeklinde konuştu.


Editör: TE Bilisim