Ereğli Belediye Belediye Başkanı Halil Posbıyık, güne başkan yardımcıları, ilgili daire müdürleri ve peyjaz mühendisleri ile birlikte 10. kilometrede bulunan 13 bin metrekare alanda incelemelerde bulunarak başladı. Halkın yararlanabileceği yeni bir yaşam alanı olarak buranın düzenlenmesi talimatını veren Başkan Posbıyık, yapılan çalışmaları da yerinde takip etti.

“YAZ AYINA YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”
Mesire alanında olması gereken konular için ilgili daire müdürlerini görevlendiren Başkan Posbıyık, “Erdemir Plajının şehir tarafına bakan bölgede eski kantarın olduğu yerde geniş bir yerimiz var. Burayı halkımızın mesire yeri olarak ve dinlenmesi için hizmetine açmak istiyoruz. Onun için bütün teknik ekibimizle birlikte buradayız. Buranın düzenlemesini yapıyoruz. Bu yaz halkımız burada rahat bir şekilde evinden çayını, yemeğini getirmek suretiyle kurduğumuz masalarda çoluk çocuğuyla gayet iyi bir şekilde oturabilir, dinlenebilir, çayını, kahvesini içebilir. Gerekirse buraya kuracağımız büfeden çay isteyebilir, tost isteyebilir. Böyle bir hizmeti yetiştirmek için komple ekibimizle beraber buradayız. Yaz aylarında buranın çok ilgi göreceği kanaatindeyim. Ereğli halkımızı bu bölgede dinlenmeye davet ediyoruz” dedi.

Başkan Posbıyık daha sonra Kestaneci piknik alanında incelemelerde bulunarak yaz ayından önce eksikliklerin giderilmesi için ilgili daire müdürlerini görevlendirdi.

Editör: TE Bilisim