Eski gazetecilerden ve aynı zamanda sosyal medya fenomeni olan Mustafa Uysal’dan, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı görevinden istifa ederek, milletvekili aday adayı olan Fatih Çakır hakkında şok iddialar.

Mustafa Uysal kendine ait Facebook sayfasından Pazar gecesi yaptığı paylaşımla, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Fatih Çakır’ın temayül yoklamasından birinci sıradan çıkmak için akıl almaz entrikalara imza attığını ileri sürdü.

Çakır’ın temayül yoklamasında sanki Ereğli’den başka aday yokmuşçasına anahtar liste dağıttığını ifade eden Uysal, Zonguldak’ta birinci sıraya Hüseyin Özbakır’ın gelmesi ihtimalinden oldukça rahatsız olduğunu, Zonguldak adaylarından yerli isimleri anahtar listelere yazdırarak, kendince denge hesabı yapıp, birinci sıraya yerli bir ismin gelmesini istediğini belirtti.

Uysal öte yandan yaptığı paylaşımda; Çakır’ın bazı anahtar listelere Hamdi Uçar ve Akın Kaymak’ı yazdırırken, Ahmet Çolakoğlu’nu yazdırmadığını, bazı listelere de Şerafettin Nas’ın ismini yazdırırken Hamdi Uçar’ın ismini yazdırmadığını belirtti…

Uysal paylaşımında Çakır’ın anlaştığı kişilere bile entrika yaptığını söylerken, hiçbir adayın kendini geçmemesi ve temayülden birinci sırada çıkabilmek için elinden geleni yaptığını belirtiyor.

İŞTE UYSAL’IN FACEBOOK'TAN YAPTIĞI O PAYLAŞIMIN TAM METNİ

FATİH’İN TEMAYÜL ENTRİKALARI !!

Ak Parti Zonguldak Teşkilatı Milletvekili aday adayları için, teşkilat temayül yoklamasını yaptı. Temayül yoklamasında çAKır Teşkilatı, Ereğli’den başka aday yokmuşçasına anahtar liste dağıttı. Her bölgeye farklı anahtar liste dağıtan çAKır Teşkilatı, Gülüç Beldesine ayrı liste verirken, Ormanlı Beldesine ayrı, Kaptaş Bölgesine ayrı, Çaylıoğlu Bölgesine ayrı, Yalıboyuna ayrı, Merkeze ayrı liste dağıttı. Dağıtılan her listede Fatih Çakır ismi yer alırken, özellikle Zonguldak Merkez adaylarından yerli isimlerin listede olması dikkat çekti.

Zonguldak 1. Sıraya Hüseyin Özbakır’ın gelmesi ihtimalinden oldukça rahatsız olan Fatih Çakır, Zonguldak adaylarından yerli isimleri anahtar listelere yazdırarak, kendince denge hesabı yapıp, 1. Sıraya yerli bir ismin gelmesini istiyor. 1. Sıraya yerli bir isim geldiği taktirde kendisinin 2. Sıradan listeye girebileceğini hayal eden Çakır’ın özellikle Zonguldak, Devrek ve Çaycuma’da anlaştığı diğer aday adaylarının isimlerini de her listeye yazdırmaması, onlara da entrika yaptığı gerçeğini ortaya koyuyor. Teknolojinin gözünü seveyim, teşkilatın tabanını tanıyıp, samimi olursan bilgiler hızla bin km uzağa Alanya’ya bile geliyor!!!

Bazı anahtar listelere Hamdi Uçar ve Akın Kaymak’ı yazdıran Fatih Çakır Ahmet Çolakoğlunu yazdırmazken, Bazı listelere de Şerafettin Nas’ın ismini yazdırırken Hamdi Uçar’ın ismini yazdırmadı. Böylelikle temayülde yerli isimlerin üst sırada çıkmasını isteyen Fatih Çakır, Hiçbir adayın kendini geçmemesi ve temayülden 1. Sırada çıkabilmek için, anlaştığı kişilere de Entrika yaptığı gerçeği ortaya çıkıyor.

Ak Partinin kazanması için değil, şahsının kazanması için her türlü hileyi mubah sayan Fatih Çakır’ın dağıttırdığı anahtar listelerde, Mustafa Demiray, Numan Korkmaz, Ercan Candan gibi güçlü yerli isimler kesinlikle yer almadı. Adem Öztürk ismi ise sadece küçük bir bölgeye dağıtılan anahtar listede yer aldı. Öte taraftan delegenin yarısına yakın bir kısmı verilen anahtar listeleri dikkate almayarak Ereğli’den aday olan diğer isimleri de listeye eklediği öğrenildi.

Diğer taraftan Ak Parti için mücadele etmeleri gerekirken Ereğli’de başka aday adayları yokmuşçasına sadece Fatih Çakır için çaba sarf eden İl Genel Meclis Üyeleri Rıfkı Gültekin ve Ayhan Taşdelen’in, İlçe Teşkilatından birçok ismin, Kadın Kollarının farklı bir aday 2. Sıraya geldiği zaman nasıl tavır sergileyecekleri merak ediliyor. Fatih Çakır aday olmayınca Ak Parti için mi çalışacaklar, yoksa Ak Parti’nin aleyhinde mi çalışacaklar?

Fatih Çakır’ın adamı gibi davranma hastalığından kurtulun. Ak Partili yöneticilere yakışır şekilde her adaya eşit mesafeli olun. 
Teşkilatçılıkta tecrübeli biri olarak, hatırlatıyorum. Fatih Çakır bugün var, çok yakında hiç olmayacak!

"Bugün yediğiniz hurmalar, gün gelir sizi tırmalar!!!"

Zonguldak 1. Sıraya Hüseyin Özbakır geldiğinde veya farklı bir isim gelip Fatih Çakır listeye giremeyince, listeye giren isimlerin yüzüne baktığınızda yüzünüz kızarmasın!

Ama sizin davanız Ak Parti davası değil, şahısların davası ise herkes işine baksın!!!

Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan net şekilde aday kriterlerini ortaya koyarken, Milletvekili Adayı olacak isimlerin FETÖ Terör örgütü ile hiçbir bağının, ortaklığının, ticari işbirliğinin olmaması gerektiği, yine listeye girebilecek adayların Belediye Başkanları, meclis üyeleri, yerel yöneticiler ile kavgalı ve sorunluk olmaması, birlik ve bütünlüğü sağlayamayanların ve insanları ötekileştirenlerin aday olamayacağı vurgusu dikkat çekerken, bu kadar kriter içinde eski İlçe Başkanı Fatih Çakır hala listeye girebileceği hayalleri kuruyor!!!

Ak Partide 1. Sıranın yerli bir adaya verilmesi halinde kendini Ereğli kontenjanından şanslı gören Fatih Çakır, Eski İlçe Başkanı Adem Öztürk gerçeğini kamufle etmek için büyük çaba harcıyor. Teşkilatın yapısını bilen Ak Partililer, Fatih Çakır’dan daha çok Adem Öztürk’ün daha şanslı olduğu gerçeğini ortaya koyarlarken, Tüm listenin yerli isimlerden olabileceği ihtimalininde unutulmaması gerektiğini konuşuyorlar.

Tüm ikazlara rağmen Fatih Çakır’ı İlçe Başkanı yaparak Ak Partililerin başına bela eden Eski Zonguldak Milletvekili Ercan Candan’da temayüle girerken, Çakır’ı Ereğli’de kral yapan Vekil Çaturoğlu temayül yoklamasına girmedi. Biz tecrübelerimizi sizinle paylaştık, ama bir kulağınızdan girdi, diğer kulağınızdan gitti. Bu yanlışlarınızın tek kaybedeni hep Ereğlilerdi! İstişare kanallarını tıkamanız, ben bilirim tavırlarınız maalesef durumları buraya getirdi. Şimdi bu yaptıklarınız dövünmenize değdi mi? Eee tecrübe, yenilen kazıkların bileşkesi!

Görüldüğü gibi İlçe Başkanlığı döneminde entrikalarına alışkın olduğumuz Fatih Çakır’ın, Milletvekili aday adaylığı sürecinde de entrika ve ayak oyunları bitmiyor. Biz buna şaşırıyor muyuz?

Elbette şaşırmıyoruz!!!

Biz Fatih Çakır’ı iyi tanıyor ve biliyoruz!

Vatandaşların daha iyi tanıması için yardımcı oluyoruz. 
Yine hatırlatıyoruz, boşa çaba sen bu listenin 2. Sırasında yoksun Fatihim!

Senin bu siyasi entrikaların bir çok kişiyi çırak çıkarttı. Merak etme çıraklık sıralaması sana geldi çattı!

Elbette 21 Mayıs tarihini bizde senin kadar sabırsızlıkla bekliyoruz!!

Demedi deme Fatihim demedi deme!!!

Editör: TE Bilisim