Gülüç Belediyesinde çalışan ve görev alan kadın sayısı her geçen gün artmaya başladı. İşe alımlarda ve görevlendirmelerde pozitif ayrımcılık uygulayan, Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, daha önce sadece büro hizmetlerinde istihdam edilen kadınlara, artık mali hizmetler, temizlik işleri, park ve bahçe, kültür ve sosyal hizmetler, imar ve şehircilik ve fen işleri gibi önemli birimlerde yer vermeye başladı.
Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, kadınların toplumdaki önemine dikkat çekti. Beldenin gelişiminde kadınların sorumluluk almalarının çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Demirtaş, "Gülüç’ün gelişmesi, kalkınması, güzelleşmesi ve dönüşmesinde mutlaka hanımlar yer almalıdır. Bu noktada beldenin gelişimine katkı sağlayan hanım elinin de çok önemli olduğuna inanıyorum. Şu anda belediyemizde on beş hanım kardeşimiz, belediyenin çeşitli birimlerinde çalışmaktadır. Hizmet noktasında büyük katkıları olacağına inandığımız kadınlarımızın başarısı beldemizin başarısına yansıyacaktır".


“Belediyemizin her biriminde kadın eli var”
Sokakların temizliğinden, Park ve bahçe, kültür ve sosyal işleri, ve mali hizmetlere kadar belediyenin hemen hemen her biriminde kadın eli değdiğini söyleyen Başkanı Demirtaş, “Kadınlarımıza ne kadar önem verirsek geleceğimiz de o kadar güzel olur. Gülüç Belediyesi olarak kadınlarımıza verdiğimiz önemi Belediyemizde çalışan kadın sayısının gün geçtikçe artması, mali hizmetler ve temizlik işleri gibi önemli birimlerimizin kadınlara emanet ettiğimizden anlaşılmaktadır” dedi.


Editör: TE Bilisim