Yazdığı kitaplar ile adından sıkça söz ettiren ve kitapları çok satanlar listesine giren üç kuşağın severek okuduğu Günümüz Türk edebiyatının önde gelen yazarlarından ve oyuncularından olan İclal Aydın yeni kitabı "Üç Kız Kardeş" ile D&R Türkiye turu kapsamında düzenlenen imza günüyle Özdemir Park AVM’de sevenleri ile buluştu. Aydın, Türkan, Dönüş ve Derya isimli birbirini çok seven üç kız kardeşin Ayvalık’tan İstanbul’a uzanan hikayelerinde çocukluktan yetişkinliğe hayatlarındaki sevinçleri, hüzünleri, mutluluğu ve eskiyi yad ederek iyileşme sürecini konu alarak hazırladığı ve ‘İyileşme Yolculuğu’ olarak tanımladığını kitabını Kdz. Ereğli’de tanıttı. İmza gününe katılım oldukça yoğun olurken kalabalık nedeniyle zaman zaman izdiham yaşandı. 
Kdz. Ereğli’de olmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Yazar, Oyuncu İclal Aydın kardeşliğin önemine vurgu yaptı. Aydın konuşmasında, “Çok mutluyum, burada görmüş olduğunuz şahane kalabalık benim çok eski arkadaş grubum. Üç Kız Kardeş’e gösterdikleri ilgiyi, bana değil kardeşliğe sahip çıkmaları olarak değerlendiriyorum. Ben onları alkışlıyorum. Heralde burada ki en kalabalık etkinliklerden bir tanesi. Gerçekten çok mutluyum” dedi. 
Bu sene Ereğli halkının etkinliğe doyacağını dile getiren Özdemir Park AVM Müdürü Mehmet Akalın, yüzlerce hediyeye Ereğli halkına sunacaklarını söyledi. Akalın, “Özdemir Park Alışveriş Merkezi olarak kültürü, Türkiye’de ki en önemli karelerden olan D&R ile birlikte İclal Aydın’ın Üç Kız Kardeş kitabının imza günüdeyiz. Özdemir Park bu tür etkinlikleri mümkün olduğunca şehrimize getirmeye çalışan bir alışveriş merkezi. Bunun bir parçası olduğumuz için şu an çok mutluyum. Arkamda da görebileceğiniz üzere şehrimizde özellikle bayan okur profili çok, kitaba çok yoğun ilgi oldu. İclal Hanım’a çok büyük bir ilgi oldu, uzun kuyruklar oluştu. İclal Hanım’da büyük bir sabır ve güler yüzle gelen misafirlerimizin kitaplarını imzalamaya çalışıyor. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek, aynı zamanda yayınla vizyona yeni giren bazı filmlerinde galaları olacak. 22 Nisan’da Oflu Hoca Trakya filminin galasını yine Özdemir Park Alışveriş Merkezinde yapacağız. Yaz boyunca, Ramazan boyunca, çok güzel etkinliklerimiz var. Özellikle Ramazan Ayı için de söylemiş olayım, hemen hemen her gün yüzlerce hediyeyi Özdemir Park’ta Ereğli halkına sunuyor olacağız” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim