Bin 250 adet aşure dağıtımının gerçekleştiği etkinlikte konuşan Has Gençlik Spor kaptanı Hasan Duman, Erol Çivici’nin adaylığının kendileri için gurur verici olduğunu vurguladı. Duman konuşmasında “Çok güzel şeyler yaşıyoruz. O güzel şeylerden bir tanesini de bu akşam yaşıyoruz. Hepimizin bildiği tanıdığı evladımız, kardeşimiz benim de sınıf arkadaşım, köylüm, komşumuz, akrabamız olan Erol Çivici’nin aday adaylığı bölgede olduğu gibi hepimizde heyecan oluşturdu. Bu konuda çok mutlu olduk.

Erol Çivici bizim evladımızdır, kardeşimizdir ama ‘Erol Çivici’yi biz nasıl tanırız? Bölge nasıl tanır?’ diye sorulduğunda yaptığı kaliteli işlerden ve dürüstlüğünden tanıyoruz. O yüzden bu adaylığı hepimiz için gurur vesilesi olmuştur.

Köylüleri, çevresi, yöre hepsi bu konuda hakikaten mutlu olmuştur. Bu mutluluğumuzu, birlikteliğimizi bu akşam mübarek muharrem ayında hep beraber aşure yiyerek paylaşıyoruz. Bölgemizin sorunlarını iyi bildiğine inanıyoruz.

Belediyeciliği çok iyi bildiğine inanıyoruz. Eksiklikleri tespit ettiğine ve sorumluğun altına kendisini, kafasını, gövdesini koyduğuna biz inandık. Bunu gördük, sonsuz destek veriyoruz. Allah yardımcısı olsun diyoruz. Bölge için Ereğli için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Editör: TE Bilisim