Gülüç Belediye Başkanlığı'nın, Yeditepe Sanat Tiyatrosunun hazırlamış olduğu “Sahte Cennette ki Sessiz Çığlık “ isimli tiyatro oyununu Gülüç’e getirdi. Oyunun gündüz bölümü çocuklar, akşam bölümü de yetişkinler için sergilendi.
Gülüç Belediye düğün salonunda sergilenen ve Gülüç'te ilk Tiyatro heyecanı olan oyunu, Belediye Başkan Vekili Çetin Demirci, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve belde halkı ilgiyle izledi.
Uyuşturucu bağımlılığı ve kullanımına karşı halkın bilinçlendirilmesi hedeflenerek hazırlanan oyun, oyunun yazılmasından sahnelenmesine kadar gelen süreçte Emniyet Genel Müdürlüğü, Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi (TUBİM) ve AMATEM Doktor kadrosu ile birlikte çalışılan özel bir oyun olma özelliğini taşıdı. Gülüç Belediye Düğün Salonu’nda ücretsiz olarak gösterime sunulan “Sahte Cennette ki Sessiz Çığlık” isimli oyundan çok etkilendiklerini belirten Belediye Başkan vekili Çetin Demirci, oyunun her bölümüyle bir ders niteliğinde olduğunu belirtti.
Oyun sonunda sahneye çıkarak sanatçıları tek tek kutlayan ve başarılarının devamını dileyen Belediye Başkan vekili Demirci, “Uyuşturucu bağımlılığı ve kullanımına karşı halkımızın bilinçlendirilmesi hedeflenerek hazırlanan bu oyun hayatımızın gerçeklerini bizlere anlattı. Herkesin mutlaka izlemesi gereken bu oyun hayattan ders çıkarmamızı ve uyuşturucu ile nasıl mücadele edilmesi gerektiğini düşünmemize neden oldu. Katılımlarından dolayı da tüm belde halkımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilisim