Ereğli’de bir Belediye Meclis Üyesinin sosyal medya üzerine yaptığı paylaşımın altına gelen yorumlarda kirli çamaşırlar ortaya serildi.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın kendisine muhalefet eden Meclis Üyelerinden Hasan Pınarcık’ı Belediyespor’a maaşlı Müdür yaptığı, diğer Meclis Üyesi Fevzi Ekşi’nin kızını ise Belediyeye işe aldığı öğrenildi.

Ereğli’nin AK Partili Belediye Meclis Üyesi Yusuf Kalay’ın sosyal medya hesabında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi ile paylaşğı “Meclis Üyeleriyle kavgalı bir Belediye Başkanı olmaz” sözlerine vatandaşlar tarafından yapılan yorumlarda Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın yanlışları dile getiren Meclis Üyelerine yaptığı kıyaklar ortaya çıktı.

Maaş alınca Uysalı aklamaya çalıştı…

Yusuf Kalay’ın bu paylaşımının ardından yine AK Partili olan Belediye Meclis Üyesi Hasan Pınarcık da kendi duvarına “Başkan; Meclis Üyelerinin haksız, kanunsuz, imarsız, imansız taleplerine evet de kavga etme” diyerek Hüseyin Uysal’ı toplum vicdanında aklamaya çalıştı.

Her iki Meclis Üyesinin yaptığı paylaşımların ardından Ereğlili vatandaşlar yorum yaparak, “…. Bu adamlar değilmiydi Hüseyin Uysal'ı seçimden hemen sonra yıpratmaya çalışan, muhalefet eden, hakkında dedikodu çıkartan, olumsuz algı yaratan... Biri 2 bin 500 lira maaş ile belediyespora müdür oldu sustu, biri de kızını belediyeye işe soktu sustu... Allahım sen bizi ak partililerin adaletsizliğinden koru kolla..” diyerek AK Partili Meclis Üyeleri Hasan Pınarcık ve Fevzi Ekşi’ye tepki gösterdi.

Uysal, birine maaş, diğerine iş vermiş…

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a yaptığı yanlışlar nedeniyle tepki gösteren AK Parti Belediye Meclis Üyesi Hasan Pınarcık’ın Belediyespor’a maaşlı müdür yapıldıktan sonra, diğer Meclis Üyesi Fevzi Ekşi’nin ise kızını Ereğli Belediyesi’ne işe aldıktan sonra sustukları iddia edildi…

Editör: TE Bilisim