“Kanunlar böyle emrediyor” diyerek garibanın simit tezgahının elinden alındığı…



Simitleriyle birlikte yaşam kavgasının sokaklara saçıldığı ülkemizde…



“Kanunlar böyle emrediyor” diyerek, bağında, bahçesinde yetiştirdiği mahsulü karda-kış da, yaz sıcağında, satıp evine katkı sağlamaya çalışanların başına dikilip, ceza kesildiği ülkemizde “Yapı Kullanma izin belgesi”, İşyeri Çalışma Ruhsatı olmayan DTSO Başkanı Ertan Civak'ın sahibi olduğu River Mill Park Otel nasıl açıldı?



Yasa ve yönetmeliklerde Yapı Kullanma İzin Belgesi olmayan tesislere Ticari ve Sınai faaliyetine izin verilemez denmesine rağmen o tesise su nasıl bağlanabiliyor?



Abone olmak için vatandaştan onlarca belge isteyen Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ) Yapı Kullanma İzin Belgesi olmayan tesise elektriği nasıl bağlayabiliyor?



Yapı Kullanma İzin Belgesi olmayan tesislere İşyeri Çalışma Ruhsatı verilemezken, River Mill Park Otel'de onlarca insanın katıldığı düğün törenleri nasıl yapılabiliyor, kimler buna müsaade ediyor?



Sıradan vatandaşa her türlü yaptırımı uygulayan yetkililer Yapı Kullanma İzin Belgesi gibi zorunlu olan bir belgesi olmayan Ertan Civak'ın kanunsuz işlerine Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı kimliği nedeniyle mi imtiyaz tanıyor?
Editör: TE Bilisim