Birkaç gündür gündemi meşgul eden yeni teknik adam olayı sonunda resmiyete kavuştu.

Bir çok ismi gündemine alan kırmızı lacivertli yönetim, eski milli takım oyuncusu ayrıca 3 büyük takımda forma giyen Fatih Akyel ile sezon sonuna kadar anlaştı.

O kadar teknik adam konusunda bir çok isim yazdık.

Tabi yazdığımız teknik adam isimleri bildiğimiz sözüne güvenir kişilerden alarak yazdık.

Yazdığımız teknik adamlarla görüşüldü ancak kimini başka takımla anlaştı kimini düşünmek için zaman istedi kimini ise nazikçe geri çevirdi.

Yönetim son olarak ta hiç beklemediğimiz isim olan teknik adam Fatih Akyel ile anlaşarak Zonguldakspor’un başına getirdi.

Tabi…

Fatih Akyel’i futbolculuk döneminde tanımayan yoktur.

Süper bir oyuncuydu, Galatasarayda UEFA kupası kaldırmış, ardından ise Fenerbahçe ve Trabzonspor formalarını da başarılı bir şekilde giymiş bir oyuncuydu.

Ancak…

Fatih Akyel’i teknik adam konusunda başarısız da diyemeyiz başarılı da diyemeyiz.

2014 yılında Elağzıspor,2015 yılında Gümüşhanespor, 2016 yılında Kocaeli Birlikspor ve son olarak ta 2017 yılında Nazilli Belediyespor’u çalıştırdı.

Elağzıspor hariç, Gümüşhanespor’da 40, Kocaeli Birlikspor’da 30 ve Nazilli Belediyespor’la da 9 maçta teknik adam olarak görev yapmış.

Ayrıca, Elazıspor’da 124 gün, Gümüşhanespor’da 365 gün, Kocaeli Birlikspor’da 225 gün kalan Akyel son olarak ta Nazilli Belediyespor’da 76 gün kalarak görevden ayrıldı.

Akyel 3 takımla 79 maça çıkarken, 29 galibiyet, 22 beraberlik ve 28 yenilgi almış.

Şimdi de sezon sonuna kadar Zonguldakspor’u çalıştıracak olan Fatih Akyel, nasıl bir grafik gösterecek şimdiden merak ediyorum.

Birkaç hafta oyuncuları tanımakta, özellikle Zonguldak’a alışmakta biraz sıkıntı yaşayacak gibi gözüküyor ama sonuçta tecrübeli bir insan çabuk adapta olur diye düşünüyoruz.

İnşallah’ da çabuk adapta olur ve galibiyetlerde üst üste gelir...

****