AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Ankara dönüşü önemli değerlendirmelerde bulundu.



Bu gün Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ile birlikte İLBANK'taki yatırımlar ve Gökçebey Belediye Başkanlığı ataması için Ankara'ya giden AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun önemli açıklamalarda bulundu.



Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'ın görevinin başında olduğunu ve AK Parti Genel Merkezi'nde Gökçebey'e atanacak Belediye Başkanı ile ilgili görüşmeler yaptığını belirten Zeki Tosun, "Kozlu Belediye Başkanımız Kerim Yılmaz görevinin başında. Gökçebey'deki değerlendirme ile Kilimli ve Zonguldak Merkez İlçe Yönetim Kurulu ile ilgili Genel Merkezi'mizde istişarelerde bulunduk. Kozlu Belediye Başkanımız Kerim Yılmaz'ın İLBANK'la ilgili  Kozlu'muza yapılacak yatırımlar konusunda destek aldık. Başkanımız görevinin başında. Genel Merkez uyarıda bulundu gibi söylentiler doğruyu yansıtmıyor. Biz Genel Merkeze Gökçebey, Kilimli ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu'nun atamasını konusunda istişarelerde bulunduk. İnşallah Cuma günü bu iki ilçemizle ilgili atamalar gerçekleştirilecek" dedi.



Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz hakkında yapılan spekülasyonlara da yanıt veren İl Başkanı Zeki Tosun, "Kozlu Belediye Başkanımız Kerim Yılmaz çalışıyor. İLBANK ile ilgili görüşmelerde bulunduk. Başkanımız görevinin başında, çalışıyor, koşturuyor, temaslarda bulunuyor" dedi.



Kerim Yılmaz'ın Genel Merkez tarafından uyarıldığı şeklinde çıkan haberlere de yanıt veren Zeki Tosun, "Yok öyle bir şey. Uyarı falan olmadı. İLBANK'taki yetkililer arandı. Herkes görevinin başında. Kozlu, Filyos, Ereğli ve Devrek'te görevinin başında" dedi.
Editör: TE Bilisim