Gökçebey Kaymakamlığı AB Proje Birimi tarafından düzenlenen "Gökçebey gençleri proje eğitimi ile uzmanlaşıyor"  BAKKA Projesi açılış etkinliği yapıldı.
Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen 2018 yılı Teknik Destek Programı kapsamındaki projenin açılış etkinliği gerçekleştirildi. Açılış etkinliğine Gökcebey Kaymakamı Ahmet Korkmaz, Belediye Başkanı İsmet Karcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İsmail Keskin, Proje Koordinatörü Malmüdürü Kadir Çelik , Gökçebey Mithat  Mehmet Çanakçı MYO güçlendirme ve gelistirme Derneği başkanı Sevgi Kurtoğlu, dernek yöneticileri Zeki Usluoğlu, Hulya Danacı,  Gençlik liderleri ve kursiyer gençler katıldı. 
Açılışı gerçekleştiren Kaymakam Ahmet Korkmaz  "İlçemiz sosyo ekonomik gelişimi ve kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanımı için proje birimiz tarafından bu güne kadar çok sayıda proje hazırladık, başvuru yaptığımız ve sonuçlanmasını beklediğimiz çok sayıda proje bulunmaktadır. Özellikle bu projede olduğu gibi dezavantajlı gruplara yönelik projelere öncelik tanıyoruz. Bu projenin sonunda gençler tarafından da erasmus projelerinin ortaya çıkacağını temenni eder, ilçemize hayırlı olmasını dilerim " dedi.


Editör: TE Bilisim