Proje koordinatörü Kadir Çelik tarafından hazırlanan ve İlçe Özel İdare Müdürü İzzet Turpcu ve ekibi tarafından yapımı sürdürülen çalışmada son aşamaya gelindi.




İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Uzun ve BAKKA yetkililerini bölgeyi gezdiren Gönüllü Rehber Asaf Adaşbay nezdinde yapılan kabul çalışmalarında, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü İzzet Turpcu tarafından bilgilendirme çalışması yapıldı.




Turpcu, projenin bitmediğini o sebepten dolayı piknik alanını ve parkuru kullanmaya başlayan vatandaşlara bu alanın kötü amaçlarla kullanmamaları gerektiğini, devlet malına zarar vermemeleri, bölgenin içkili yer bölgesi olmadığını Parkurda yürüyüşün kendi başlarına yapmamaları sadece piknik alanına bir km'lik uzaklıkta bulunan birinci şelaledeki alanda deneyimsiz yürüyüşçülerin yürüyebileceğini birinci şelaleden sonra rehbersiz ve donanımsız yürünemeyeceğinin vatandaşlar tarafından bilinmesi gerektiğini söyledi. Bölgenin turizmine fayda sağlayacak olan ve bir başlangıç olan bu proje akabinde diğer projeleri de getireceği belirtildi. 


Editör: TE Bilisim