Gökçebey Belediyesine bu kez de Usulsüz yapılan Pavyonları araştırmak amacıyla Mülkiye Müfettişlerinin geleceği öğrenildi.

Özel hayatındaki şaibeler nedeniyle AK Parti Genel Merkezi tarafından görevinden istifa etmesi istenen Gökçebey Eski Belediye Başkanı Vedat Öztürk'ün Kaymakam ve Jandarma Komutanına kafa tutarak usulsüz bir şekilde tarım arazilerini Pavyonlar Bölgesi ilan etmişti.

Eski Kaymakam Bünyamin Bilgin'in tüm resmi yazışmalarına rağmen Tarım Arazisi üzerinde Pavyonları taşıyan, yıkım kararlarına rağmen işyeri ruhsatı veren Vedat Öztürk'ün yaptığı usulsüz işlemler nedeniyle Mülkiye Müfettişlerinin geleceği öğrenildi.

Bilindiği gibi Gökçebey Belediyesindeki bir takım usulsüz ödemeler nedeniyle geçtiğimiz ay İçişleri Bakanlığı tarafından iki müfettiş gelmiş, Eski Belediye Başkanı Vedat Öztürk'e zimmet çıkarmıştı.

Gökçebey Belediyesini borç batağına sokan Vedat Öztürk'ün geçmişte yaptığı tüm usulsüzlükler bir bir ortaya dökülürken, "Dün yediğin hurmalar bu gün seni tırmalar" yorumlarına neden oldu.

Editör: TE Bilisim