Jandarma Haberleri

jandarma haberleri ve güncel jandarma gelişmeleri, jandarma ile ilgili tüm video, jandarma fotoğrafları ve jandarma haberleri Tempo Gazetesi - Zonguldak ve İlçeleri Son Dakika Haberleri sitemizde


Zonguldak

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kilimli ilçesinde kaçak ocaklara yönelik operasyonlarını sürdürdü.

Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 70 yaşındaki zihinsel engelli M.Y., 35 personel, 9 AFAD gönüllüsü ve 49 vatandaşın katılımıyla her yerde arandı.

Çaycuma

Zonguldak’ta jandarma ekiplerinin trafik denetimine havadan cayrokopter ile destek verildi.

Zonguldak

Bartın'da ormanlık alanda hazine arayan 2 kişi, karşılarından jandarmayı buldu. tarihi eser arayan şahıslar, jandarma ekipleri tarafından suç üstü yakalandı.

Zonguldak

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı tarafından "Hırsızlık ve Dolandırıcılık Suçlarından Aranan Şahısların Yakalanmasına Yönelik Huzur Güven Uygulaması" gerçekleştirildi.

Zonguldak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine 2000 polis ve 1500 Jandarma personeli görev yapacak.

Kilimli

Zonguldak  İl Jandarma Komutanlığı’nın kaçak maden ocaklarına yönelik operasyonlarında Kilimli İlçesinde tespit edilen 10 kaçak maden ocağı imha edildi.

Zonguldak

Zonguldak’ta jandarma ekiplerince umuma açık işyerlerinde yapılan aramada ruhsatsız tabanca ve elektronik kumar makinesi ele geçirildi.

Zonguldak

Zonguldak'ta jandarma ekipleri 50 ekip, 150 personelin katılımıyla "Aranan Şahısların Yakalanması" uygulaması gerçekleştirdi.

Zonguldak

Bartın ve Kastamonu'nun köylerinde enerji nakil hatları ve iletişim kabloları çalan 2 kişilik şebeke jandarmanın operasyonuyla çökertildi.

Ereğli
Zonguldak

Karabük'te jandarma tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı.