Bacakkadı Beldesinde faaliyetini sürdüren yaklaşık 200 kişinin istihdam edildiği EMKO A.Ş, 4 yıldır fabrikaya doğalgaz bağlattıramadığı için yatırımını Düzce’ye taşımak istiyor.

63 Ülkeye ihracat yapan Yusuf Günay, Zonguldak’ın milletvekillerine doğalgazı getirtememiş!

Peki bizim milletvekilleri ne yaptılar biliyor musunuz?

EMKO, yatırımını başka bir ile taşımasın diye yıllardır hem beldesine, hem fabrikaya doğalgaz getirmek için çırpınan Bacakkadı Belediye eski Başkanı Sezgin Özdemir’i aday yaptırmadı!

Fakat aynı milletvekilleri imar yolsuzluğundan ceza alan, usulsüzlük nedeniyle halen Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan Ali Bektaş’ı Kozlu’ya, hakkında onlarca soruşturma olan Ömer Ünal’ı Filyos’a Belediye Başkanı yapmak için referans olup, Genel Merkeze baskı kurdular.

Şimdi böyle bir yapı üzerine siyaset yapılan bir il’den Devlet, millet yararına bir iş çıkar mı?

Sırf kendi isteklerini yerine getirmiyor diye İl Milli Eğitim Müdürü Murat Kapıcı’yı istifa ettiren…

Yerine her dediğini yapan, emir eri hemşehrisi Harun Akgül’ü Müdür yapan iktidar temsilcileri ile büyük Zonguldak’ı hayal etmek mümkün mü?

Hakkında icra takibi yapıldığı için Vergi Dairesi Başkanı’nın görevden alındığı bir ilde yaşıyoruz.

İl Özel İdare Genel Sekteri Recep Demirtaş’ın, siyasilerin dümen suyuna girmiyor diye emeklilik dilekçesi verilmeye zorlandığı bir siyasi yapıdan söz ediyoruz.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş döneminde sahilden aldığı kafeteryasında Milletvekilli mesaisini dolduran Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ile teşkilatı devirmek için vicdanları sızlatan siyasi manevralarına tanık oluyoruz aylardır.

Rüşvete bulaşmamış, etek pisliğine batmamış, omurgalı, Milletvekillerinin tüm kusurlarına rağmen her seçimde başarı elde etmiş teşkilatla Hamdi Uçar’ın ne problemi olabilir diye soracaksınız.

Milletvekili Hamdi Uçar’ı İlçe Başkanlığı, İl Başkanlığı döneminden tanıyanlar iyi bilirler.

Siz öyle ufak tefek olduğuna bakmayın.

Oldukça kurnaz, işi bilen bir politikacıdır.

Anlaşamadığı bürokratı göndermekte oldukça meziyetlidir!

Ticari konularda dehşet bir zekaya sahiptir!

Kumanda edemediği teşkilatla anlaşamaz, ne yapar eder o teşkilatı gönderir!

İmar yolsuzluğu, hakkında usulsüzlük davaları olan Belediye Başkanları ve bunlara meyilli olan Belediye Başkanlarını sever, referans olur, destekler, aday yaptırır.

Hamdi Bey’i iyi takip edin.

Yeni Ali Bektaş’larını yetiştiriyor.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın da maşallahı var. Hızla “ağabeyi” gibi oluyor!