Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, 3 Hekimlik ASM inşaatına başlandığını duyurdu. Aydoğan yaptığı açıklamada, “ Beldemizde Sağlık Hizmetleri 25 yıldan beri mülkiyeti Belediyemize ait olan Köy konağından veriliyordu.



2014 Yılında Halk Sağlığı İl Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda mülkiyeti Belediyemize ait olan 187 ada 1 nolu parsel toplam alanı 1515. M2 olan arsa üzerinde imar tadilatı yapılarak 2 yıl içinde 3 hekimin görev yapabileceği Aile Sağlık Merkezi yapılmak suretiyle Sağlık Bakanlığı adına tahsis edildi.



2016 yılında yatırım programına alındı. Hazırlanan proje ve keşiften sonra ihalesi yapılarak geçtiğimiz günlerde Temel atma ve çevre düzenlemesi işlerine başlanmıştır. Beldemize ve bölgemize hayırlı olsun. Bu projenin hayata geçmesinde emeği geçen Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı eski ve yeni İl Müdürlerimize, Özel idare genel sekreterimiz Sayın Recep Demirtaş’a, İl başkanımız Sayın Zeki Tosun’a, Ak parti ilçe başkanız Sayın Ahmet Çolakoğlu’na, Ak parti Zonguldak Milletvekillerimiz Sayın Hüseyin Özbakır’a, Sayın Faruk Çaturoğlu’na, Sayın Özcan Ulupınar’a ve emeği geçen herkese beldem ve şahsım adına sonsuz teşekkür ediyorum”dedi



Editör: TE Bilisim