Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanlığına   atanan Evren Atış, Başkan Yardımcısı Şafak Burak Kumkapı, Hakem Eğitmeni Osman Ender Bulut ve yönetimi ile  birlikte Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret etti. İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış, ziyaret sırasında Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e çiçek takdim etti.



Ziyarette konuşan Akdemir” İlk önce il Hakem Kurulu Başkanlığına atanan Evren Atış’ı ve yönetimini tebrik ediyorum. Ziyaretten dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. Spor camiasının olmazsa olmazlarından İl Hakem Kuruludur. Bu anlamda arkadaşlar göreve talip olmuşlar. İyide yapacaklarına inancım sonsuz. Amatör kulüplerimiz bir hayli sıkıntı çekiyorlar. Sizler o sıkıntıları bilen kişilersiniz. Dileğimiz bu sıkıntılar artmaması açısından sizde bunların azalması konusunda çaba göstereceksiniz. Bizlere de görev düşüyorsa bizlerde her zaman yanınızdayız ”ifadesine yer verdi.



 İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış ise “İyi dilekleriniz için teşekkür ediyoruz. Yakın tarihte Türkiye Futbol Federasyonu tarafından İl Hakem Kurulu Başkanlığına geldik. Biz kendi dünyamızdan hakem ve spora bakarsak Zonguldak’ta hali ile bir tarafımız eksik kalır. Burada sayın Valimiz, İl Emniyet Müdürümüz, sizler, kıymetli basınımız hepsinin görüşlerini alıyoruz. Bakamadığımız göremediğimiz açından futbolu geliştirebilecek bir noktadan gidebilirsek üzerine bir şey koymuş oluruz. Sizlerde bizler için çok kıymetli büyüğümüzsünüz. Zonguldak’tan 1 ya da 2 tane hakem Süper Lige çıkarsa veya hakemlerin yönettiği eğittiği bir tane sporcu antrenör Süper Lige çıkarsa biz buna bütüncül bakıyoruz. Önemli olan Türk futboluna hizmet etmek ”dedi.



 
Editör: TE Bilisim