Zonguldak Valisi Ahmet Çınar'ın ilçe ziyaretleri sürüyor.



Devrek Kaymakamı Yakup Güney'i ziyaret eden Vali Ahmet Çınar ardından Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci'yi ziyaret etti.



Köy ve Mahalle Muhtarları, din görevlilerin ve daire Müdürlerinin bulunduğu toplantıda mesaj veren Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, "kendinizi vatandaştan asla üstün görmeyin" dedi.



Seçilmiş ve atanmışların Zonguldak için görevlendirildiğini belirten Vali Ahmet Çınar, "Arkadaşlar öncelikle bizler Zonguldak için görev almış ve görevlendirilmiş kişileriz buna bende dahilim. Bizlerin amacı vatandaşa en iyi hizmeti vermektir, bizim vazifemiz budur. Bunun aksini kimse düşünmesin. Bu ülke; zamanında çok karanlık dönemlerden geçti ama o eski zihniyet artık bitti. Devletin anlayışında çok büyük değişiklikler oldu. Bunun neticesinde de bir anlayış değişikliği oluştu. Eski devlet anlayışı artık bitti. Kanserli devlet anlayışı artık bitti. Bu ülkeyi ele geçirmek için bir çok devlet birlikte harekete geçtiler ama başarılı olamadılar. Geçen yıl bir dönem geçirdik ki akıllara zarar. FETÖ denen terör örgütü bunların hepsinden çok daha tehlikeliydi. Bizi can evimizden vurmaya çalıştı ve devletimizi yıkmaya çalıştı. Ancak güçlü devletimiz sayesinde buna muvaffak olamadılar ve bundan sonra da hiçbir güç bu devleti yıkmaya asla cesaret edemeyecekler. Benim sizlerden isteğim vatandaşların işlerini zorlaştırmayın kendinizi vatandaştan asla üstün görmeyin bunları sağladığımızda inanın hiçbir güç önümüzde duramayacaktır” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim