Kilimli Belediyespor’un efsane Başkanı Engin Aygün, Kilimli Belediyespor’u eski günlerine geri döndürmek için yeniden dümene geçme kararı aldı.

Kilimli Belediyespor taraftarları Facebook hesaplarında geri dön efsane başkan, Kilimli Belediyespor’un sana ihtiyacı var adı altında başlattıkları kampanyaya kayıtsız kalmayan Aygün,“Kilimlispordan ayrılmış olsam da geri dönmeliyim hiç bir zaman ayrılmadım yakın meşaleleri” “Başkan olmaya değil Kilimlisporu olması gerektiği yere getirmeye geliyorum gün birlik günü” ifadesine yer verdi. Aygün’ün bu sözleri Kilimli Belediyespor taraftarlarını heyecanlandırdı.

Bilindiği gibi Engin Aygün,Kilimli Belediyespor’u Bölgesel amatör Ligde tüm zorluklara rağmen şampiyon yaparak 3. Lige çıkarmıştı. 3. Ligde ise destek bulamadığı için takım geldiği gibi küme düşmesi sonrasında Başkanlıktan da futboldan da uzak durmuştu. Aradan yıllar sonra yeniden futbol ile yakınlaşmaya başlayan Aygün, önümüzdeki günlerde Kilimli Belediyespor’da yeniden dümene geçme kararı aldı.

  

Editör: TE Bilisim