Düzenlenen bayramlaşmaya; Kilimli Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri; Polat Türkmen, Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kilimli Garnizon Komutanı Mehmet Üstün, Kilimli ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Oğuz Günaydın, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Merkez ilçe başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci ve yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Kilimli Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan yaptığı konuşmada, "Hepinizin bildiği gibi bu sene Zonguldak'ta çok güzel bir ramazan ayı yaşadık. Paylaşmanın ve dayanışmanın çok güzel geçtiği Ramazan ayı oldu. Rabbim katkısı olan herkesten razı olsun. Çok yoğun katılımla çok güzel bir bayram sevinci yaşadık. Halkımızla kaynaştık, bayramlaştık ve kucaklaştık. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Devletimize milletimize zeval vermesin diyor ve hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar yaptığı konuşmada; "Bayramınızı tebrik ediyorum kutluyorum. Allah nice bayramlara hepimizi kazasız belasız bir şekilde ulaşmamızı nasip eylesin diyorum. Kilimli ilçemizde 31 Mart seçimlerinde teşkilatı olarak birliğimizi beraberliğimizi pekiştirerek, bir araya getirerek çok önemli bir seçim süreci yaşadık. Beraberliğimizi hiç bozmadan şahsınızın değil ülkemizin menfaatleri ve çıkarları için aynı şekilde devam edilmesi gerektiğine inanıyoruz" diye konuştu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu yaptığı konuşmada, "Ramazan Bayramınız mübarek olsun, Allah nice bayramlara, nice Ramazan aylarına yine aynı bu şekilde güzel bir ortamda bu şekilde huzurlu bir ortamda geçirmeyi Allah bize nasip etsin. Ramazan birlik ve beraberliktir. Bununla beraber güçlü olmanın da bir göstergesidir. Ülkemizin üzerinde kem gözler vardır. Birçok algı operasyonu yapılmaya çalışılıyor fakat bizler bu şekilde güçlü durduğumuz zaman ve bununla beraber Cumhurbaşkanımız Erdoğan gibi güçlü bir lider olduğu zaman inşallah bu topraklarda bu kem gözlerin hevesleri kursaklarında kalacaktır ben buna inanıyorum" dedi.

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun yaptığı konuşmada, şunları söyledi; "Hepiniz hoş geldiniz Ramazan Şerif-i veda etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan Bayramı'na eriştik. Çok şükür Ramazan Bayramı kardeşliğimizin huzurun mutluluğun zirveye ulaştığı bir bayramdır. Hepinizi bu bayramda kazasız belasız ailenizle sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz."

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan yaptığı konuşmada Kilimli'nin emrinde olduğunu belirterek; "Ben de bugün Kilimli’de sizlerin Bayramını kutlamak için geldim Zonguldak'ta gerçekten 31 Mart'ta el ele verdik. Gönül gönüle verdik ve bunu da sonuca yansıttık. Allah hepinizden razı olsun diyorum. Kilimli benim için önemli dedem rahmetli burada okul müdürlüğü yaptı, babam burada doğdu büyüdü. Kilimli’ye gelmek beni gerçekten mutlu etti. Kamil kardeşimin her zaman yanındayım ve emrindeyim. Ben de bu vesile ile hepinizin mübarek bayramını kutluyorum tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’da ise yaptığı konuşmada; "Ben de sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bugün bayramın 1. günü ve Ramazan bayramını sizlerle beraber geçirmeniz mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan Ayı'na idrak etmeni sevinci içerisinde sağlık ve mutlulukla geçirmenizi temenni ediyorum. Birlik beraberliğin mutluluğu sevincin, kederin bir arada yaşandığı bayram günleri çok önemlidir. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi bozmasın.” dedi. AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci yaptığı konuşmada , “Tüm halkımızın ve Zonguldak’ımızın bayramın kutlu olsun. Ramazanı hep beraber idrak ettik. Çok güzel bir ramazan ayı geçirdik. Seçim atmosferinden çıktıktan sonra bize bir heyecan bir renk kattı. Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutluyorum sağ olun var olun" dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, İl Başkanı Zeki Tosun ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan aralarını bozmak isteyen  bozmak isteyen fitneciler olduğunu söyledi.

Editör: TE Bilisim