Haber: Seyfi BOYRAZ

28 Mayıs 2018 tarihinde göreve başlayan Kaymakam Vekili Armağan Turan, Zonguldak’ın çiçeği burnunda ilçesi Kilimli’ye deyim yerindeyse armağan gibi geldi. Kilimli Kaymakamı Armağan Turan’ın, göreve başlar başlamaz ilk iş olarak ilçe esnafını ziyaret etmesi ilçede büyük bir memnuniyet yaratırken, halkın da sempatisini kazandı.

Kilimli Kaymakamı Armağan Turan’ın, esnaf ziyaretlerinin yanı sıra şehit ailelerini ziyaret etmesi, Ramazan ayı içinde yardıma muhtaç aileleri ziyaret ederek yardımda bulunması ise ilçe insanları tarafından takdirle karşılanıyor.

Armağan Turan kimdir?

Kilimli Kaymakam Vekili Armağan TURAN 17 Mart 1994’te Düzce’ye bağlı Cumayeri ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokul eğitimini Düzce Uzunmustafa İlköğretim Okulu’nda, Lise eğitimini ise Düzce Arsal Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünden mezun oldu. 9 Eylül 2017 tarihinde İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak 19 Mart 2018’de 106. Dönem Mülki İdare Amiri  Bolu Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Kaymakam Refikliği stajını Balıkesir’in Bigadiç İlçesinde yapan Armağan Turan, 28 Mayıs 2018 tarihinde Kilimli Kaymakam Vekili olarak göreve başladı.

Editör: TE Bilisim