Zonguldakspor her yıl olduğu gibi bu sezonda mali anlamında sıkıntı yaşamaya devam ediyor.

Yaşadığı sıkıntıları aşmak yada ekonomik anlamda rahatlamak için her yıl yardım kampanyaları başlatsa da bir türlü başarılı olamıyor. 

Maddi manevi konusunda Zonguldakspor yönetimi ne yapacağını şaşırmış durumda.

İkinci yarı öncesinde oyuncular maddi konusunda paralarını alamadığı için Zonguldak’a gelecek mi gelmeyecek mi konusunda tartışma yaşarken, biranda hiç aklımıza gelmeyen bir olay yaşadık.

Oyuncular  ligin maddi konusunda sıkıntı yaşamayan ve iyi oyunculara sahip olan ayrıca ligin lideri Manisa FK ile karşılaştı.

Paralarını alamayan oyuncular Manisa FK karşısında iyi bir oyun ortaya koyarak kazanacakları maçı 2-2 bitirerek 1 puan aldı.

Maç sonunda futbolcuların orta sahaya formalarını bırakarak gitmesi herkesi şaşırttı.

Bir de TRTSpor’un maçı canlı vermesi ve 80 milyon insanın izlediği maç sonunda  Zonguldak olarak rezil olduğumuzun altını çizmek gerek.

Futbolcuların yapmış olduğu hareket doğru, onlarda ailelerini futboldan kazandıkları para ile bakıyorlar.

Peki bu kadar sıkıntıya rağmen, yaşanan rezillik sonrasında Zonguldak’ın önde gelenleri ne yapıyor ve ne yapacaklar.

Futbolcuların bu yapmış olduğu olayı bir daha yapmamaları için futbolcuların gerekli ödemelerini halledecekler mi yoksa bu rezilliğe devam mı ettirecekler.

Bunu da önümüzdeki günlerde göreceğiz.

TRTSPOR Stadyum Program yorumcusu Zonguldaklı Tümer Metin: "O şehri alacam ben. Orada Metin abi, Hüsnü abi ve vakti zamanında benimle birlikte o kavganın içinde bulunmuş herkes beni dinliyorlardır şimdi mutlaka. Biraz daha sabır, biraz daha. Başka türlü olmayacak çünkü.’’ Diyerek Zonguldakspor’a sahip çıkacağını resmen duyurdu. Tümer Metin’in bu açıklaması Zonguldaklılara heyecan verirken, biran önce sahip çıkması için ise sabırsızlanıyoruz.