Ağabeyi FETÖ bağlantıları nedeni ile 6 yıl 8 ay hapis cezası alan Milletvekili Hamdi Uçar, geçmiş yıllarda DSP’den istifa ederek AKP’ye geçen ve belediye başkanlığı yaptığı dönemler de FETÖ’nün Türkçe Olimpiyatlarına ‘BAŞSPONSOR’ olan, Pensilvanya’ya gidip FETÖ’nün elini öptüğü ve duasını aldığı yönünde beyanlarda bulunan, FETÖ itirafçısı olduğu iddia edilen Kozlu eski belediye Başkanı Ali Bektaş’ın Kozlu’dan aday gösterilmesi için bastırıyor.

Kulislerden sızan iddialara göre AKP Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, İl-İlçe Teşkilatlarına ve AKP milletvekillerine Kozlu Belediyesi adayının Ali Bektaş olması yönünde baskı uyguluyor.
Hamdi Uçar’ın bu girişimi parti tabanından tepki görürken diğer aday adaylarına haksızlık yapıldığı düşüncesi kulislerden sızan bilgiler arasında yerini aldı.

Kulislerden sızan iddialar gündeme bomba gibi düşerken vatandaşlarda tepkiye neden olan bu iddialar sonrası birçok vatandaşın, ‘kendisinin ağabeyi FETÖ’den hapis cezası almış, desteklediği aday da FETÖ’nün elini öpmüş. AKP yöneticileri FETÖ yapılandırmalarını sonlandırmak için mücadele ederken bu ne perhiz, ne lahana turşusu’ dediler.
Diğer yandan Bektaş’ın Belediye Başkanlığı yaptığı dönemler de Kozlu’nun en güzel kıyı bölgesinde Özsüt adlı işletmeyi açan Hamdi Uçar’ın, Özsüt adlı mekanın ve mekanın kapladığı geniş ve havuzlu alanın vefasını ödediği iddia ediliyor.

Kaynak: Kariyer Medya

Editör: TE Bilisim