İmar tadilatları yaparak görevini kötüye kullanması nedeniyle Zonguldak 2. Asliye Ceza Mahkemesinden 1 yıl 6 ay hapis cezası alan, yine Zonguldak Ağır Ceza mahkemesinde “Görevi kötüye kullanmak” suçundan halen yargılanan AK Partili Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Şubat ayında aldığı Meclis kararı ile Hamdi Uçar’a ait ÖZSÜT’ünde bulunduğu sahildeki işletmelerin 10 yıllığına kiraya verilmesi için encümene yetki verildi.

Hamdi Uçar’ın İl Başkanlığı döneminde de Kozlu Belediye Başkanlığı yapan Ali Bektaş, sahilde oluşturduğu ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile bir çok sorun yaşadığı alanı Hamdi Uçar’a 10 yıllığına kiralamıştı.

Uçar’ın kira sözleşmesi bitiyor!

30 Mart 2019’da yapılan yerel seçimlerde hakkındaki bir çok usulsüzlük davasına rağmen Ali Bektaş’ı Genel Merkezi ikna ederek Kozlu Belediye Başkanı yaptıran Hamdi Uçar’ın sahilde bulunan ÖZSÜT işletmesi’nin kira sözleşmesi bitiyor.

5 Yıllığına değil, 10 yıllığına kiralanıyor!

Hamdi ağabeyine yıllar önce jest yapan Ali Bektaş, Şubat ayında yapılan Belediye Meclis’inde aynı işletmeleri görev süresi olan 5 yıl kadar değil, 10 yıl süre ile kiralanması için Encümene yetki verilmesi kararı aldı.

İhale yapılacak mı?

Kozlu sahilinde bulunan Lunapark, ÖZSÜT, Lemariz, Karaca Düğün Salonu, Mado Cafe gibi işletmeleri de kapsayan Meclis kararı ile işyerlerinin kira ihalesine ne zaman çıkacağı merak ediliyor.

Editör: TE Bilisim