2016 yılında KÖY-DES yatırım programı ile sondajı yapılan, Kozlu Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yaptırılan Çamköy köyü içme suyu açılışını Vali Ahmet Çınar tarafından gerçekleştirildi.

Çamköy köyü Merkez Mahallesi ile Ahlatlı Mahallesi içme suyu ihtiyacını karşılamak amacıyla geliştirilen proje kapsamında; 1 adet 20 m3 gömme içme suyu deposu ve terfi binası yapımı + 50 m3 biriktirme içme suyu deposu imalatı, 2091 m. içme suyu terfi hattı, 644 mt içme suyu şebeke hattı ve mevcut içme suyu şebeke hattına katılan içme suyu açılışı yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Ahmet Karakaya “Çamköy Köyümüzün içme suyunun 2017 yılı KÖYDES programı kapsamında tamamlanarak açılmasının hayırlı olmasını diliyor, Sayın Valimize, İl Özel İdaremize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İçme suyu açılışı vesilesi ile İçişleri Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda köy ve muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın kurumlarımızla birebir görüşebildiği bu ortamda, istek ve talepler dile getirildiğinde mevzuat ve teknik imkanlar çerçevesinde her türlü çalışmaların yapılacağı, köylerimizi ve İlçemizi kamu hizmetleri noktasında bir adım daha ileri götürülecektir.” ifadelerini kullandı.

Valimiz Ahmet Çınar, “ İçme suyunun da hayırlı olmasını diliyorum. Biz hepimiz devlet görevlileri, devletin bu işleri yapmak için görevlendirdikleri insanlarız, biz görevimizi yaptık görevini yapan bu sonucu köye sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” diyerek vatandaşlar ve muhtarlarımız ile sohbet etti. Muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın talep ve istekleri ilgili kurumlara iletilmek üzere kayda alındı.

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin TURANLI, İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan İNAN, İl Genel Meclis Başkanı Necdet KARAVELİ, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep DEMİRTAŞ, İlçemiz kamu kurumu müdürleri, köy ve mahalle muhtarlarımız, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katıldığı toplantı sonrasında İlçemiz şehitlerinden Şehit Recep ERARSLAN’ın kabri ziyaret edildi.

Editör: TE Bilisim