Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, önceki dönem Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ın yaptığı Engelsiz Park’ı mevcut yerinden kaldırarak, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’ın işyerinin bahçesine taşıdı.

Gazeteci Umut Şekerci’nin gündeme getirdiği haber şöyle;  

Sürekli parti değiştirmesi ile ‘Fırıldak Kubi’ olarak anılan Afyon Milletvekili Kubilay Uygun’u hatırlatan ve onun gibi sürekli parti değiştirip en son AK Parti’den Kozlu Belediye Başkanı seçilen Ali Bektaş’ın adı bugünlerde ‘peşkeş çekmekle’ ve ‘diyet ödemekle’ anılıyor.

FATİH SİTESİ KAVŞAĞI AK KAVŞAK OLMUŞTU!

2009 seçimlerinde DSP’den aday olduğunda ‘kimseye diyet borcum yok. Diyet ödemeye gelmiyoruz’ sözünü sıklıkla dile getiren Bektaş’ın başkan seçilmesinin ardından ‘Fatih Kavşağı’ olarak bilinen kavşak, çevresindeki işyerleri, benzin istasyonları, arsalar Ak Parti’li isimlere verildiğinden ‘Ak Kavşak’ olarak anılmaya başlanmıştı.

DSP’den istifa edip, TDH rüzgarına kapılan ve ardından ‘AK Parti’ye oy verenler aptaldır’ diyerek seçmenlerini aşağıladığı AK Parti’de soluğu alan Bektaş, o günlerde Pensilvanya’ya gidip Fethullah Gülen haininin elini öptüğünü, duasını aldığını demeçlerinde vurguluyordu.

MASUM diyordu, FETÖ’den cezaya çarptırıldı!

Fethullah Gülen grubunun darbe girişiminin ardından birçok basın yayın organında ‘itirafçı’ olduğu iddia edilen Bektaş’la yakın arkadaş oldukları bilinen Ak Parti Milletvekili Hamdi Uçar’da FETÖ soruşturması kapsamında ifade vermiş, kardeşi Remzi Uçar tutuklanmıştı.

‘Kardeşinin masum olduğu ve basın kuruluşlarının kendisini karalamak adına bu girişimlerde bulunduğu’ gibi iftiraya varan açıklamalarda bulunan Uçar, kardeşi FETÖ ile iktisablı olduğu delilleri ile netleşip 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılınca ise; ‘Herkes kendisinden sorumlu, kim ne yapmışsa cezasını çeker. 5 parmağın 5’i bir değildir’ diyerek çark etmişti.

UÇAR MEYVELERİ HASADA BAŞLADI!

31 Mart yerel seçimlerinde Ali Bektaş’ın Kozlu’dan aday gösterilmesi adına yoğun çaba sarf ettiği bilinen Ak Parti Zonguldak Milletvekili Uçar, Bektaş’ın aday gösterilmesini sağlamasının meyvelerini toplamaya başladı.

DİYET Mİ ÖDEDİ?

‘Kimseye diyet borcumuz yok’ sözlerini dilinden düşürmeyen Ali Bektaş, kendisinden önceki Ak Parti’li belediye başkanının sahil yolunda ‘Engelli vatandaşlar’ için yaptırdığı ‘Engelsiz Parkı’ kaldırıp yerine ‘uyduruk’ görünen oyun parkı malzemeleri koydurdu

‘LÜX’ ve ‘İHTİŞAMLI’ görüntüsü ile dikkat çeken ‘Engelsiz Park’ malzemelerini ise kendisini aday göstermek için tüm gücünü kullandığı bilinen Ak Parti Milletvekili Hamdi Uçar’a ait işyerinin önüne monte ettirdi.

31 Mart seçimlerinde Kozlu Belediye Başkanı seçilen Bektaş’ın, geçen 7 aylık sürede tek bir vaadini yerine getirmezken, Uçar’a diyet ödercesine Engelsiz Parkı Uçar’a ait işyerinin önüne taşıtması tepkilere neden oldu.

Kariyer Medya olara soruyoruz; 'KENDİ İŞLERİNİZ İÇİN ENGELLİLER ve ÇOCUKLARI kullanmanın bir delili olan bu yaptığınızdan dolayı 'VİCDANINIZ' rahat mı?

BEKTAŞ, Kozlu'ya verdiği sözleri ne zaman tutmaya başlayacak? 2 dönemdir söz verdiği ama tutmadığı MOK akan o dere ne zaman MAVİ akacak? Bektaş Kozlu'ya HİZMET etmek için mi yoksa UÇAR'a hizmet için mi seçildi?

Kaynak: Kariyermedya.net

Editör: TE Bilisim