Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Karayolları yetkilileriyle birlikte Ilıksu ve Uzungüney köy yollarına kavşak ve bağlantı yolu yapım çalışmaları inceledi.

Kozlu ile Kdz. Ereğli İlçesi arasında bulunan şehirler arası yolda Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından çalışmalarına devam edilen bölünmüş yol çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Yılmaz’a, Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya’ya, İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, İlçe Jandarma Komutanı İsmail Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Remzi Bayır, Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü 155. Şube Şefliği Kontrol Mühendisi Yasin Yavuz, Kozlu’ya bağlı Uzungüney ve Kargalar Köyleri muhtarları eşlik etti.

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ;”İlçemizin gelişmesi ile köy yollarımızda kavşak ve ana yola çıkışlarda düzenlemeye ihtiyaç duyduk .Sayın Valimiz Ahmet Çınar bu konuya hassasiyet göstererek çalışmaların hızlanması konusunda bize destek vererek , Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü 155. Şube Şefliği Kontrol Mühendisi Yasin Yavuz ve diğer yetkililer ile bugün incelemelerde bulunduk. Sayın Valimiz Ahmet Çınar’a teşekkür ederim.’’dedi.

Editör: TE Bilisim