Kozlu Muhalle Muhtarları olan Merkez Mahallesi  Muhtarı Recep Ardıç, 19 Mayıs Mahallesi  Muhtarı Hüseyin Adıgüzel , İhsaniye Mahallesi  Muhtarı Burhan Sağlam, Taşbaca Mahallesi  Muhtarı Kibar Arıkan,Yahma  Mahallesi  Muhtarı Emin Abasız, Güney Mahallesi  Muhtarı Şükran Baykan, Fatih Mahallesi  Muhtarı Sedat Karakoruk ve  Kılıç Mahallesi  Muhtarı Yılmaz Şen Kozlu Belediye Başkanı  Kerim Yılmaz’ı ziyaret ederek yeni muhtarlık için  teşekkür ettiler.



Ziyarette konuşan Muhtarlar , "Kozlu Merkezde Böyle güzel bir ofis olması Vatandaşın bize daha rahat ulaşması hem Vatandaşımız Hem bizim için çok büyük Hizmettir. Bize ve Vatandaşa bu Ofisi  Tahsis Ettiği için Başkanımız Sayın  Kerim Yılmaz’a çok Teşekkür ederiz. Çalışmalarında başarılar dileriz.’’ dediler.



Başkan Yılmaz ise "Muhtarlarda bizim gibi Halka Hizmet etmek için çalışan Halkın sorunlarını bize ileterek Beraber koordineli çalıştığımız arkadaşlarımızdır. Yeni Belediye Binamızın yanında Muhtarlarımızın talebi Üzerine Belediye Meclisi kararı ile Vatandaşlarımıza Kolaylık Sağlamak  ve Muhtarlarımızın  Çalışmaları için Muhtarlık ofisi olarak kullanacakları  yer tahsisi yaptık. Kozlu Halkımıza ve Muhtarlarımıza Hayırlı Uğurlu Olsun’’dedi.
Editör: TE Bilisim