İYİ Parti Zonguldak İl ve ilçe teşkilatları Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar’ın başkanlığında bugün  parti genel merkezinde Genel Başkan Merak Akşener, Genel Başkan Yardımcıları Koray Aydın, Aydın Tümen ve Musavat Dervişoğlu’nu ziyaret etti.



İYİ Parti Genel Merkezinde akşam 17.00’de gerçekleşen ziyarette; İl Yönetim Kurulu Üyeleri Batu Müftüoğlu, Sertan Kuzu, Kdz.Ereğli ilçe Başkanı Asım Tazegül, Çaycuma ilçe başkanı Ahmet Köktürk, Alaplı ilçe başkanı Emrullah Erdoğan ve Gökçebey ilçe başkanı Satılmış Aydemir hazır bulundu.



BAYRAKTAR, “TÜRKİYE İYİ OLACAK, ZONGULDAK İYİ OLACAK”



İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar ziyaretle ilgili olarak şunları söyledi;



“İYİ Parti Zonguldak kurucu il başkanlığı görevine atandıktan sonra ilimize bağlı ilçelerimizde örgütlenme çalışmalarına yoğunluk verdik. Bu çalışmalarımızı Alaplı, Çaycuma, Ereğli ve Gökçebey ilçelerimizde tamamladık. Önümüzdeki günlerde Merkez ilçemiz başta olmak üzere; Devrek, Kozlu ve Kilimli’de de teşkilatlarımızı oluşturmayı hedefledik.



Bugün İl ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i ve Genel Başkan Yarımcılarımız Sayın Koray Aydın, Sayın Aydın Tümen ve Sayın Musavat Dervişoğlu’nu ziyaret ettik. Ziyaret programımıza il yönetim kurulu üyelerimiz, ilçe başkanlarımız ve ilçelerimizden yönetim kurulu üyelerimiz de katıldı. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Zonguldak heyeti olarak bizleri çok sıcak bir şekilde karşıladı. Aynı şekilde Sayın Genel Başkan Yarımcılarımızda heyetimize yakın ilgi gösterdiler.



GENEL BAŞKANIMIZI ZONGULDAK’A DAVET ETTİK



Parti genel merkezimizde inanılmaz bir yoğunluk olmasına karşın Sayın Genel Başkanımızın Zonguldak ve Zonguldaklılara özel bir değer verdiğine şahit olduk. Biz de gördüğümüz bu sıcak ilgi karşısında Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Zonguldak’a davet ettik. Kendilerini emeğin başkenti, Cumhuriyet’in ilk vilayeti Zonguldak’ta en iyi şekilde karşılayacağımızı belirttik.” Dedi.



İYİ Parti Zonguldak il başkanı Ragıp Bayraktar, “Ankara’dan aldığımız manevi güçle Zonguldak’a dönüyoruz. Türkiye İYİ olacak, Zonguldak İYİ olacak. Pırıl pırıl cesur yürekli insanlardan oluşan İYİ Parti ile Zonguldak’ta da bizler üzerimize düşen görevlerin bilinciyle siyasette yeni bir süreci başlatıyoruz. Birbirini dinleyen, birbirlerini daha çok anlayan, bölgesi ve ülkesi için daha çok çalışan yeni bir anlayışla yürüyeceğiz.”
Editör: TE Bilisim